Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blada krecha 10 dni po spodziewanym :)

Polecane posty

Gość gość

czesc jestem 10 dni po spodziewanym okresie zrobilam dzis test i pokazala sie bardzo blada kreska .. kilka dni temu robilam test ale nic nie wyszlo dopiero dzis rano ta kreseczka co myslicie ?

Gość gość
a jaki test robiłas? chodzi mi o firme

Gość gość
Novatest

Gość gość
Moja blada kreska ma teraz 7 tygodni i spi sobie smacznie:-) gratulacje:-)

Gość zalozycielka tematu
naprawde ? o jejku jak sie ciesze ajaj to w poniedzialek ide zrobic beta hcg dla pewnosci :D

Gość gość
No napraqde:-) ja dwa trzy dni po terminie okresu, tak sobie zrobilam test, bo chcialam isc do fryzjera na farbowanie i dla pewnosci zrobilam, bo nie zabezpieczalismy sie z mezem od dwuch miesiecy starajac sie o dziecko. Zrobilam test i jedna kreska. Po ok trzech pieciu minutach gdy chcialam juz wyrzucac test patrze i wolam meza:-) dwie kreski z tym ze ta druga bledsza, widoczna ale bledsza. No i takim sposobem mamy cudna coreczke:-) jeszcze raz gratulacje

Gość zalozycielka tematu
dziekuuuje <3 tylko dlaczego wyszedl dopiero dzis a kilka dni temu nie ? ten chyba 4 dni temu robilam tylko ze popoludniu i nie bylo nic dopiero dzis zrobilam i szok mega sie ciesze

Gość gość
to gratuluje:) jak zrobisz jutro to kreska bedzie ciemniejsza:) moja blada kreska ma 4,5 roku:D a pytałam o firme bo zdarza sie ze pre-testy oszukuja

Gość gość
moja bladsza kreseczka ma teraz dwa latka :P i właśnie woła mamo wstawaj już ;p a ja ledwo wstaje bo moja druga kreseczka ale już ciemniejsza ;p od9 miesięcy tkwi w brzuszku i nie chce wyjść jeszcze ;]

Gość Mama Domina
Moja blada kreseczka ma 4 mies i 4 dni

Gość gość
to sie strasznie ciesze i tez gratuluje wam wszystim :-D

Gość zalozycielka tematu
Jutro rano idę na Bete HCG dam wam znac o wynikach :D

Gość kumiko kumiko
Czesc założycielko :-) Ja właśnie dziś odrzuciłam nadzieję, gdy w 4 dniu po spodziewanej miesiączce test wyszedł negatywny.. Może i u mnie się coś rozwinie.. ? Jak długie masz cykle?

Gość palaczka26
a ta krecha to zabarwiona czy szara?

Gość gość
ja tez mam podobnie jak autorka, pare dni temu zrobiłam test tylko ze wyszla mi 2 kreska bezbarwna, a okresu do dziś nie ma. Chce powtórzyć test we wt

Gość gość
Powtorz ale mysle ze ciaza ja tak mialam

Gość zalozycielka tematu
mam cykle 28 dniowe i 4 dni po spodziewanej nie bylo zadnej kreski dopiero 10 dni po bardzo slaba wiec mozliwe :P

Gość kumiko kumiko
Ja mam cykle 32 dni, dziś mój 36 dc, ale test wyszedł negatywny.. :-( Kreska zabarwiona czy szara?

Gość zalozycielka tematu
kreska jakby szara po prostu bardzo blada ale jesli jest wgl ta kreska to powinna byc ciaza zrob bete :P

Gość kumiko kumiko
aaaa ja w te szare nie wierzę.. Wiele razy mi wychodziły cienie i nic z tego.. Raz miałam tak że była widoczna pod każdym kątem, szara kreska w miejscu T.. I @ przyszła.. Pierwszy test bodajże - Amil - też wyszedł z cieniem.. Bona test też ma cienie.. Ja przez 4 lata starań wiele cieni, szarych kresek widziałam i nie dały mi ciąży.. Trzy razy widziałam zabarwione, delikatne kreski, ale różowe cienie.. Wówczas ciąża była. Straciłam je niestety :-( Ale @ Ci się spóźnia więc możliwe że się mylę.. Ja jutro beta..

Gość gość
Gratulacje autorko:) Tez mialam blada kreske tydzien po terminie, zakladalam nawtpet temat na kafe ze zdjeciem testu bo nie wiedzialam o co chodzi. Obecnie jestem w 29 tyg ciazy :)

Gość zalozycielka tematu
Sprawdzic nie szkodzi w dodatku boli mnie tak dziwnie czasem brzuch i sciemnialy mi wargi sromowe bardziej zsinialy wiec moge byc w ciazy ;P Duzo tez slyszalam od znajomych ze wyszly im dopiero w 6-7tygodniu ale slave krechy wiec spokojnie :P

Gość kumiko kumiko
Oczywiście chce wierzyć że i u mnie późno się okaże że jednak ciąża. Tobie życzę tego samego. Przeszukałam wiele stron w internecie i oczywiście są przypadki że dużo po terminie @ wyszło ze ciąża.. tylko tak nadzieja mnie opuszcza gdy te testy 4 dni po terminie nadal negatywne

Gość zalozycielka tematu
Kumiko trzymam za cb kciuki zeby ci sie udalo <3

Gość kumiko kumiko
Strasznie bym tego chciała.. Ale testy negatywne mnie dobijają.. Tak bym chciała zobaczyć dwie grube krechy, zwłaszcza że @ taka opozniona.. :( Jutro zrobię betę bo na sikance sił nie mam. Będzie pewnosć

Gość zalozycielka tematu
Badź dobrej mysli mysle ze moglo ci sie udac <3 ;-) daj znac o wynikach :-D

Gość kumiko kumiko
napisze napewno Dodam ze dobrze sie czuje. Nawet cycki mnie nie bolą, a bolaly zawsze przed @

Gość zalozycielka tematu
mnie bola sutki jak dotkne czasem bardzuej pierssi .. No i bylam na beta hcg jutro wyniki aaaa sie nie umiem doczekac :D

Gość gość
pomożecie??? @ mam mieć w piątek tj 28,02,2014 owulacja była około 07.02 zastanawiam się czy iść dzisiaj na bete , minelo już ponad 10 dni , wolalabym wiedizec wcześniej ze względu na p[race żeby uwazac na siebie, myślicie ze coś wyjdzie?

Gość zalozycielka tematu
zrob bete xd Ja dzis odebralam wyniki i wiecie co ... Jestem w 6 tygodniu ciazy ! <3 :-* tak sie ciesze i zycze wam powodzenia ;-)