Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaa19

Okres a ważne sprawy

Polecane posty

Gość malinkaa19

Witajcie, Może wy mi coś poradzicie bo już nie wiem co z tym zrobić. Od jakiegoś czasu przez nerwy okres co chwila mi się opóźnia. Zawsze miałam regularne miesiączki z cyklem 25 dni. Okres który miałam w święta zaczął mi się regularnie po 25 dniach. Potem po powrocie do szkoły, której ostatni rok mocno mnie stresuje, okres miałam 12 dni po terminie. Teraz mam pierwszy tydzień ferii podczas którego powinnam mieć okres. Bardzo mi zależy żeby w drugim tygodniu ferii było po wszystkim albo, żeby jeszcze nie nadszedł (bardzo ważna rzecz którą okres wykluczy). Boję się, że mój organizm znowu zacznie wariować i dostanę go za późno. Zakupiłam czarną malwę i zastanawiam się nad piciem jej ale niektórzy mówią że przyśpiesza, inni że opóźnia a jeszcze inni że nie działa. Jak myślicie pić? Może macie z nią swoje doświadczenia albo inne porady? ;)

Gość gość
Jestes mloda, moze jeszcze nie wyregulował ci się do konca. Malwa Ci nic nie pomoze na regularnosc okresu. Idź do ginekologa, niech cie zbada czy jestes zdrowa. Jezeli jestes to pewnie kwestia czasu kiedy ci sie okres ureguluje.

Gość malinkaa19
Okres mam nieregularny tylko w czasie gdy jestem narażona na silny stres. A pytałam o sposoby na jego przyśpieszenie bądź opóźnienie i o wasze doświadczenia z czarną malwą oraz co o tym myślicie.

Gość malinkaa19
Pomoże mi ktoś? :( dziewczyny proszę