Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Soophie

Pęknięte lusterko ...

Polecane posty

Gość Soophie

Mam w domu okrągłe lusterko takie na metalowej nóżce, które z jednej strony jest powiększające a z drugiej można sie przejrzeć normalnie. Noi moja siostra dzisiaj próbowała je obrócić na normalna stronę( było takie, że na tych rączkach moża było nim kręcić) i po prostu pękło! W nic nie uderzyła, samoczynnie pękło jej w rękach z tej powiększającej strony, natomiast druga jest cała! . Na całej długości tej szybki czy jak to się tam nazywa jest pęknięcie,które rozpękło się na jeszcze mniejsze części( nie pamiętam ile ale nie jest ich dużo). Kiedy mi o tym powiedziała, bardzo się przestraszyłam do tej pory jestem niespokojna, bo nie wiem co to może znaczyć. NIby nie wierze w przesądy, ale się zaniepokoiłam. Czy pęknięcie kwalifikuje się do tego przesądu ze stłuczonym lustrem? Co wgl myslicie na ten temat? JUż ogłupiałam.. chcąc zobaczyć pęknięcie przejrzałam się w nim, a teraz czytam że nie powinno się tak robić, lusterko leży na stoliku przykryte gazetą, bo nie mam pojęcia co z nim zrobić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować