Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu mamy pracujace fizycznie

Polecane posty

Gość gość

jak dajecie rade w p[racy? Po pracy w domu z dziećmi? Jesteście bardzo zmęczone? Jakie zawody wykonujecie?

Gość gość
nie wierze,że nie ma tu kobiet pracujących fizycznie

Gość gość
są ale wstydzą sie ,że wykonuja taka prace wola pisac ,że sa lekarkami i prawnikami a co druga tu jest kasjerką

Gość gość
Ja sprzątam 4 razy w tyg. Nie jest źle. Pracuje po 3-4godz. Nie jest ciężko bo robię biura. Z dzieckiem po pracy jest bez problemu. A czemu pytasz?

Gość gość
pracowałam fizycznie przed ciążami a teraz jestem na wychowawczym

Gość gość
czy po pracy macie jeszcze siłe zajmować się domem? Ja nie

Gość gość
takie mamy to d**y byla juz na ten temat sonda czy cos no k***a mac no tak ❤️ www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Ja mam siłę bo jak napisałam wyżej pracuje po 3-4 godz. Jakbym musiała pracować fizycznie na pełny etat to byłoby ciężko bawić się później z dzieckiem i posprzątać w domu

Gość gość
Ja właściwie mam fizyczną- bo pracuję głównie przy maszynach, na stojąco i własnymi rękami. Czasami jak mam (sama sobie narzucę) szybkie tempo to wracam do domu zmachana, fakt, i muszę usiąść i odsapnąć. Nie jest ciężko, praca wymaga bardziej zdolności manualnych i koncentracji niż sprawności fizycznej, taka manufaktura, trochę artystyczne wyroby. Lubię ją zresztą, robię ciekawe rzeczy a mija błyskawicznie. Mam w domu trzylatka i odkąd pracuję na cały etat, bardziej mi się chce z nim spędzać czas bo przyznaję że efektywniej to zrobię mając dla niego 4-5 godz. niż 12 godz. Wracam zadowolona, poprzednią pracę miałam wprawdzie na pół, czasami 2/3 etatu, siedzącą i "czystą" ale tak ogłupiającą że miałam zerową mobilizację... Wolne mam kiedy mi się podoba, grafik ustalam sama bo ważne żebym zrobiła to co na mnie wypada, a nie ważne kiedy.

Gość gość
a co to za praca?

Gość gość
mi się wogóle nie chce chodzić do pracy i nie chodze bo po co się męczyc

Gość gość
6 miesiac i magazyn