Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEST MI SMUTNO. POMÓŻCIE! :(

Polecane posty

Gość gość

Od ponad 2 lat spotykam sie z duzo starszym facetem, z ktorym przekroczylam granice kolezenstwa, przeskakujac rubryke ''przyjaciele'' jak i ''para'' do dawania sobie przyjemnosci w lozku. Niby sprawa ma sie jasno, ale wpakowalam sie w to zupelnie nieswiadomie. Najpierw poswiecal mi duzo swojego czasu, zrobil na mnie ogromne wrazenie, jest niezwykle madry i inteligentny oraz doskonale wie jak podejsc kobiete. Ale ja jestem na jego zachcianki, czesto sprawia mi przykrosc, od kilku miesiecy mnie zbywa, a ja licze, az kiedys wyzna mi milosc... Nie potrafie sobie sama dac rady z tym uczuciem. :(

Gość gość
rzuć buraka, znajdziesz sobie lepszego🖐️

Gość gość
Żonaty facet nigdy nie odejdzie od żony i na odwrót. Frajerstwo potrzebuje tylko zabawek.

Gość gość
heh :D

Gość gość
Faceta trzeba brać pod włos, ale niektóre kobiety się angażują.

Gość gość
Przejrzyj skrzynkę odbiorczą telefonu bliskiej osoby. Sprawdz do kogo wsysyła smsy .. Dana osoba nie wie, że czytasz jej smsy. http://znajomesmsy.pl/dpez Wypróbuj a poznasz jej sekrety skrywane przed Tobą.

Gość gość
Dziewczyno nie daj mu siebie na tacy niech trochę powalczy o ciebie, faceci lubią zdobywać. Powiedz czasami nie, BĄDŹ CZASEM NIEDOSTĘPNA ps. dużo starszy czyli ile...żonaty ... wolny

Gość gość
aha no niestety tak czasami jest no nic na nie ma no ja bym w ogole zwariowala przecie jak to tak mozna no na serizone no tak :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Co to zkaczy Brac pod wlos???

Gość gość
Czy zonaty? Jest wolny. Ale non stop jakas kobieta sie wokol niego kreci. :(

Gość gość
Jeśli jestes inteligentna to się domyślisz, ja własnie wychodzę :p

Gość Herbs
Dlaczego wy jesteście takie naiwne kobiety ?? Jak widać nikt nic niemal nie napisał do pomocy a to następny przykład lojalności i współpracy kobiet :( Chodziło mu tylko o zaliczenie ciebie . Wiem że to brzmi brutalnie ale taka jest prawda . Chodziło mu tylko o łóżko . Wcale nie jest inteligentny ani mądry Mądry facet nie traktuje swojej kobiety jak śmiecia . Postawię ci profil psychologiczny jego . Chłodny uczuciowo , manipulator . Być może mały narcyz tak oni robią wykorzystują kobiety przez żałośnie głupie komplementy byle jedynie uzyskać to czego chcą oczywiście wszystkie nie szczere , grają jak aktor w szkółce teatralnej emocje tobie w twarz a za plecami mają ciebie w nosie . Nie pytaj się co on ci robi ale zapytaj siebie gdzie popełniłaś błąd że związałaś się ze zwykłym pospolitym facetem który dobrą gadką może skręcić kobietę a jest jedynie przeciętnym szowinistą a to że ciebie rani , uwierz mi on ma na to wyjeb ... ma ciebie gdzieś . Jeżeli wpierw poszedł z tobą do łóżka żeby potem ci coś dać to zwiewaj gdzie pieprz rośnie . Uważaj na niechcianą ciążę aby nie zmarnował ci życia tacy robią dzieci celowo z przemocy seksualnej . Nigdy nie wierz w jego zmianę ani poprawę . To kłamstwo . Obiecanki cacanki jak gruszki na wierzbie . Nie obwiniaj siebie . Idz do przodu głowa w górę . Znajdz osobisty cel może to być co kolwiek praca , plany , małe marzenia do spełnienia . Nie obracaj się za siebie . Zostaw go lepiej skoro cię krzywdzi . Zrób przerwę w randkach zajmij się sobą . Możesz się zastanowić gdzie popełniłaś błąd i już go nie popełniać . Wyczuć co siebie w nim pociągało i przy kolejnym facecie spojrzeć jako obserwator aby nie wiązać się z kolejnym narcyzem . Aby ich unikać . A wybierać osoby ciepłe i życzliwe . Nie cwaniaków którzy mydlą oczy ładną gadką . Tak wygląda moja rada . Zrobisz tak jak uznasz za stosowne .

Gość Herbs
MIŁOŚĆ TO NIE UCZUCIE ANI EMOCJE ALE CZYNY po czynach poznasz że jest złym człowiekiem

Gość gość
Dziekuje za rady. Ciezko bedzie mi sie ogarnac...

Gość gość
Daj sobie spokoj z nom.