Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krychu83

Problemy z erekcją

Polecane posty

Gość Krychu83

Przez wiele lat swojego życia, szczególnie podczas dojrzewania masturbowałem się. Był to sposób na zaspokojenie swój potrzeb, który przez pewien okres czasu zamienił sie w mały nałóg. Od zawsze zdaję się nie mając doświadczenia w tematach łózkowych miałem obawy o to czy mi się uda zaspokoić kobiete, czy stanę na wysokości zadania i doprowadzę ją do rozkoszy czy też nie. Mineło troche czasu a ja poznałem naprawdę rewelacyjną dziewczyne. Po dłuższym czasie naszej znajomości oboje zdecydowaliśmy się na seks. Wszystko pięknie ładnie i pojawia się problem z erekcją, który mnie zaskoczył. Dziewczyna ta bardzo mnie kręci, zależy mi na niej bardzo, pociąga mnie dosłownie wszystkim a mój mały odmawia współpracy :) Kiedy dochodzi już do erekcji w momencie kiedy założe gumę na niego szybko opada. Kilka przypadków było rownież takich, że mimo wszystko nie stanął. Czesto erekcja jest niepełna i mały nie stoi jak należy. Prawdopodobnie problem ten siedzi w mojej głowie. Gdybym nie miał erekcji wogole to mógłbym podejrzewać, że problem tkwi gdzie indziej. Rano jak i w ciągu dnia wiele razy jestem 'pobudzony' więc wszystko wali się w momencie naszego zbliżenia. Sadzę, że nie tylko ja spotkałem się z takim problemem. Prośba więc wielka do Was o pomoc i ewentualne podpowiedzi jak mógłbym się takim problemem uporać.

Gość olsztyniak
Proponuję dwa rozwiązania: 1. działaj bez gumy - jak boisz się ciąży to w dupkę, a jak syfa to odpuść sobie tą laskę 2. v!agra - naprawdę działa

moja przyjaciółka zdradziła mi sekret, że jej partner miał podobny problem... mały stał, wydawało mi się, że jest gotowy a jak tylko założył gumkę to opadał. Nie była to sytuacja powtarzająca się notorycznie dlatego w takich kryzysowych momentach pomagali sobie właśnie z wyżej wymieniona mega erekcja. Po 40 min od jej zażycia jest gotowy do działania. Może to jest jakieś rozwiązanie problemu ??

Gość Exces
jesli masz problerm ze staniem k****a to > go weź oburącz porządnie od spodu! ponadto wyłechtaj mu jaja, oddychaj na faję, pojęcz trochę, a jak mu się napręży szycha _ usiądź d**ą aż zamlaszczeee...