Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja druga kopia, co robić??

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam 17 lat i mam taka jakby "przyjaciółke". Denerwuje mnie to, że od jakiś 2 lat wszystko ode mnie kopiuje. Jeśli kupię sobie nowe ubrania, za parę dni ona tak samo przyjdzie ubrana. Włosy ściełam na krótko, ona też pomimo tego, że miała długie za łopatki. Przyjdę w jakieś fryzurze na następny dzień ona ma taką samą. Jej pokój wygląda tak samo jak mój. Już mam dosyć sytuacji kiedy przychodzę do szkoły i jesteśmy ubrane tak samo. Znajome się dopytują co nas naszło żeby tak podobnie wyglądać. Co zrobić pomóżcie:(

Gość gość
kupuj ciuchy w ciucholandzie, drugich takich samych nie znajdzie, albo w jakimś sklepie nie sieciówce, niech Ci fryzjer kolor włosów zmieni, a jak ona będzie chciała takie same to powiesz inny nr koloru niż Ci zrobił fryzjer, zmień wystrój pokoju i nic jej nie mów, albo zmień chwilowo na mega brzydki i ją zaproś, niech zmieni swój a poźniej wrócisz do starego i jej nie powiesz, a tak poważnie to po co się z nią kumplujesz i ją do siebie zapraszasz, to jakas nawiedzona panna, chłopaka jak sobie znajdziesz to skąd takiedo samego weźmie? nic na jej bzika nie poradzisz chyba że znajdzie sobie inny obiekt do naśladowania

był taki film, miałam go obejrzeć. to jest kradzież życia. babka chciała mieć wszystko tak jak koleżanka, najpierw to wyglądało jak fascynacja, a potem chciaa mieć ten sam zawód, w tej samej firmie, podobnego męża. a potem zaczyna się thriller. nie pamiętam tytułu, ale uważaj na nią.

Gość gość
heh dzięki, akurat mam chłopaka i od tego czasu jak z nim chodzę stała się dla mnie chamska. Mówi coś typu "jesteś idiotką" "głupia jesteś" "masz chyba jakieś zaburzenia psychiczne"

Gość gość
dzięki brokeninside87 ten film to chyba sublokatorka coś o nim słyszałam może skuszę się go obejrzeć :)

trailer był z******ty:) ja tam zawsze pilnuje, czy ktoś nie ma na moim punkcie jakiś dziwnych takich. a, jak jest niemiła to ok, po prostu Ci zazdrości, gorzej, jakby była milutka i się Tobą zachwycała. bo to jest coś takiego, że się chora osoba zachwyca swoim aternetywnym życiem, którego realizację widzi w Tobie.

Gość gość
myślałam nad tym czy by nie zmienić stylu ubierania się o 180 stopni ona to szaleje na punkcie takich przesłodzonych rzeczy kwiatuszki pierdółki babeczki a ja mogłabym się odwalić na czarno :D

Gość gość
no widzisz, pewnie do twojego chłopaka też cię obgaduje, a do ciebie jaki on zły i co ty z nim robisz, jakbyś z nim zerwała zgadnij kto by zajął twoje miejsce?

ale na kafe spłasczą problem do poziomu rywalizacji o k****a a Ty tym czasem możesz zostać otruta lub coś:)

Gość gość
nie rozumiem

Gość gość
nie rozumiem gościa :D nie nie mały błąd się wkradł dzięki :D chodziło mi bardziej, że ona jest moją kopią :D