Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi nic nie pomaga! Mam dość!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem, od razu dodaje na wstępie,że nie utrzymuje mnie. Rozumiem, że on nie umie gotować tak jak ja, ale jak robię obiad/ kolację, to mógłby chociaż naszykować talerze, czy postawić garnek na kuchence. Ale on zamiast tego, siedzi w pokoju i ogląda tv, albo po prostu leży i odpoczywa, czy gra na kompie ;/;/ mówiłam mu ile razy, że mógłby pomóc a nie tak siedzi, to kilka razy ruszył tyłkiem ale na zadowolonego nie wyglądał. Jak zmywał to był nadąsany ;/ On mowi,ze to kobieta powinna robic a nie chlopak ;/ Jednak zaczyna mi to przeszkadzać, że w większości muszę się sama upominać o pomoc, że on sam nie powie... Ile razy jest tak,ze szykuje cos, minie 30 min, on juz widzi,ze wszystko naszykowane i padnie pytanie : "Pomoc Ci?" ;/;/ Wczoraj postanowilismy kolacje walentynkowa w domu zrobic, on potłukł tylko fileta na kotlety, aja zzrobilam calą reszte.. i jeszcze dzis rano mowie "pozmywaj",a on,ze wczoraj mi pomagał i dzisiaj nie bedzie zmywał... Po czym wzielam sie za to zmywanie,ale w****ilam sie i podeszlam do niego i mowie "reszte ty zmywasz!!!" a on wzial mnie za szmaty powiedzial,ze mam w********ac do zmywania,bo dwa dni nic nie robilam ;/ A nie widzial,ze zmywalam we w srode u czwartek,bo on byl chory i nie chcialam mu truc ;/

Gość gość
nedzne prowo prymitywnej 13sto latki

Gość paulinawawa
ja mam to samo! ale nie mieszkamy razem, on też oczekuje że zaprosze gona obiad, sama wszystko kupie, zrobie, podstawie pod nos i jeszcze zmyje i przyniose ketchup/sos dodatkową szklanke. najlepsze jest to że on wymaga i mowi ze to damska robota ale np. nie wywiozuje sie z meskich - nie daje kasy na te obiady.. ehh

Gość gość
kryzys męskości jak nic

Gość gość
zostaw go w cholere. moj facet gotuje, sprzata, pierze, przytula, naprawi wszystko, robi zajupy i tak dalej...

Gość gość
No widzisz to nie jestem sama ;/ Juz nie wiem jak mam z nim rozmawiac, u niego w domu tez zawsze afery byly,bo nie sprzatał ;/ ile razy jego siostra mi sie zalila czy tez jego rodzice,ze wgl nie pomaga ;/ Dzis troche sie przestraszylam jak wzial mnie za szmaty ;/ Przeciez wczoraj ja wszystko naszykowalam, fakt,ze dal 30zl na te zakupy,ale w zamian za to umowilismy sie,ze nic mi nie kupuje, jego prezent kosztowal 50zl... I jezzcze ja musialam dzisiaj zmywac... Najgorsze jest to,ze jego ojciec tez taki jest, jak np. wroci z pracy a obiadu nie ma czy cos to straszna afera, jak nie posprzatane to tak samo;/

Gość gość
kłamiesz! piszesz,że facet nic nie robi a jednak : zmywa, potłukł fileta a ile jest zapewne rzeczy które robi a ty tego nie widzisz. Czujesz się wykorzystywana to odejdź, przecież nikt na siłę ciebie tam nie trzyma !

Gość gość
do takich sytuacji ma prawo tylko facet który ciężko pracuje, w innym przypadku to zwykła ciotka bez honoru

Jak bardzo trzeba byc zdesperowana, by byc z takim facetem? :/ Blagam was, nie miejcie dzieci, a zwlaszcza corek, bo taka sama przyszlosc im zafundujecie, ze szmata w dloni na uslugach pana meza.

Gość gość
Zmywa,bo go do tego zmuszam ! ;/ dodałam,ze robi to z łachą,ale potem wielce nadąsany jest ;/ Wiecie ile razy bylo tak,ze poszlam i sama pozmywalam,zeby nie ogladac jego mordy nadąsanej ?;/ Woliłam sobie tego oszczedzic. Nie wiem czemu on tak uwaza,ze to obowiazki kobiet;/ Jego obowiazkiem jest tylko wynoszenie smieci, nic poza tym.

Gość gość
jaki facet??? przeciez to smark z mlekiem pod nosem:D:D:D jeszcze wieeeeeele lat i dluga droga nim bedzie go mozna nazwac facetem, wiec nie obrazajcie facetow

Gość gość
to co ty tam jeszcze robisz, pakuj się ! przyjdzie inna która chętnie ugotuje dla swojego faceta a i jeszcze pozmywa z uśmiechem.

Gość gość
malemu k***skowi trzeba jeszcze pieluszke zmienic i dupke podetrzec, przeciez to tez robota mamusi, chlpoczyk nawet kanapeczki sam nie zrobi hahahah mysli, ze jak mu 2 wlosy nad kikutkiem wyrosly i umoczyl sobie w pipce to juz jest facetem

Gość Staszek91
Łykajcie dalej prowokacje chorej psychicznie heloizy vel brokeninside. 💤

Gość gość
po mordzie gnoja lenia smierdzacego lac! pewnie smierdziel nawet sie nie myje bo tez mu za ciezko, swinia w brudnych gaciach i serem pod napletem lata

Gość gość
zerwij z nim, albo przynajmniej nie miej dzieci, chyba za rola praczko-sprzataczki, wiecznie sfrustrowanej, ci odpowiada. Ale serio radze- bedzie tylko gorzej... nie wychowasz go, nie warto sie meczyc

Gość gość
heloiza chora psychicznie wiesniara co se facetow wymysla hahaha ale wylizywanie spod napleta wyimaginowanego chlopczyka jej nie przeszkadza

Gość gość
SER POD NAPLETEM

Gość gość
Tak, kapiemy sie tez razem, jak mu plecow nie wymyje to jest wielka obraza! Ostatnio kazal mi sie schylac po mydlo i dostalo mi sie, bo nie mialam wygolone miedzy posladkami!

Gość gość
Czasem jak mam nerwa to nie ide z nim do lazienki, tylko on idzie pierwszy, kapie sie w wannie a ja ide po nim i musze w tych jego pomyjach sie myc, ostatnio cos tam plywalo, tak jakby rozmazany bobek, czy to bylo to o czym mysle? Potem zniknelo z powierzchni wody i zapomnialam o tym, a jak poszlam do lozka do niego to zaczal na mnie wrzeszczec ze mam cos we wlosach i capi ode mnie!!! A bylam swiezo po kapieli!!! Kazal mi spac na korytarzu

Gość franciszek papiez
no wlasnie tak jest jak dwoje dzieci robia sobie dzieci i musza razem zyc a zadne z nich nie jest do tego przygotowane oboje mysla ze to drugie zrobi ! - zenada - dwoje dzieci !!!

Gość franciszek papiez
a to co plywalo to co to moglo byc ? - myslisz to co ja ? /sperma/ no i wykapalas sie w tym ? i to co capilo to byla ta jego stara sperma !/jeszcze po starej kochance/ no i ta stara sperma ci capila ! - wiec mial racje !!!

Gość chinski mandaryn
to wyscie sie "dobrali" - jak w korcu maku !

Gość gość
Ale ten bobek byl brazowy...wiec mam nadzieje, ze to nie byl stolec:( , a on tak ma, ze lubi sie naprezyc i z calej sily zapuscic pierda, moze mu cos tam wylecialo do wody? A my musimy oszczedzac kase i za wode i za prad, bo mama nie zawsze mi na czas przelewy robi i sa one skromne

Gość gość
wiecie co prosiak zrobil??!!! Zesral sie i nie wymyl klopa po sobie, po czym poszedl grac w kompa a potem kiedy poszedl sikac zobaczyl brudny od sraki klop i zwalil to na mnie! Ze jestem swinia i nawet po sobie nie potrafie umyc a ja dzis nawet 1 bobka nie zrobilam a on nie daje sobie powiedziec, ze to jego i do tego teksty, ze nie wyobraza sobie miec takiej zony syfiary

Gość gość
01/10