Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka603

faceci to bajko pisarze ,plotkary, i patrza na opinie kolegow

Polecane posty

Witam! A wiec jak w temacie , mialam ostatnio do czynnienia z 3facetami w ciagu 2 miesiecy zniszczyli mnie do konca I Dali mi Ta pewnosc ze juz nie chcem z zadnym wiazac sie ani w jaki kolwiek sposob starac sie o jakiego kolwiek , jeden z nich lecial tylko na kase nie prosil na poczatku o Nia doslownie ale mowil zawsze cos w stylu "kombinuje kase bo potrzebuje pilnie na juz " kiedy zaoferowalam swoja pomoc udawal ze nie chce a po 5 min stal juz u mnie pod domem a potem otwarcie daj tyle I tyle ... Drugi zas klamal wymyalal rozne historie a co mu nie powiedzialam to wiedziedzieli jego znajomi wiec z jednym I drugim kontak na samym starcie zakonczylam i ciesze sie ze do zwiazki z nimi nie doszlo bo bym cierpiala ... Z trzecim zas sie zwiazal ale wszystko bylo dobrze kiedy bylismy sami przy kolegach zgrywal pana odnosil sie do mnie jak do smiecia i liczyl sie ze zdaniem kolegow co do mojej osoby .. Na dzien dzisiejszy nie chcem z zadnym sie juz ani spotykac ani zawierac nowe znajomosci bylam kobieta ulozona wesola ambitna i zawsze mialam plan kazdemu pomagalam ale po kazdym z nich trzech wyciagnelam wnioski ze nie warto , i to jest odpowiedz czemu wspolczesne kobiety Sa wulgarne panowie bez powodu nie jestesmy taki ktos kazda z nas musial skrzywdzic wystarczajaco bysmy takie byly winna lezy w was jednak Sa faceci naprawde warci uczucia i szacunku ale prze takich jak wyzej wymienilam ONI traca ... :)

Gość gość
Dobrze, że są normalni faceci.

Gość gość
Were czemu taki Sam nick ??:D

Gość gość
do ciebie należy wybór, trzeba przesiać ziarno od plew i wybrać tego najodpowiedniejszego, reszta może zginąć w katastrofach samolotowych i pójść do diabła

Gość gość
zadawałaś sie z c*****i

Gość gość
po 2 miesiącach dalas kase?? to co się dziwic...

Gość gość
Jestem ambitna ale nie chcem pisać po polsku.

Gość Strzał w dziesiatkę
Mądrze piszesz - popieram Cię. Teraz faceci to takie niemoty, patrzą żeby kobieta miała kasę i żeby mieli okazje pobzykać! Na szczęście kobiety są mądre,choć nie wszystkie i zaraz rozszyfrują takiego cwaniaczka!.

W nerwach pisalam to na slownictwo sie nie patrzylam a raczej skupilam sie na tym by zawzec w temacie tych trzech o to panow :)i przy okazji ostrzec

Gość gość
ogólnie na śląsku mieszka najwięcej patologii w Polsce