Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić?

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym tygodniu dowiedziałam sie ze maź ma kochankę.Trwa to juz pare miesięcy.Najgorsze jest to ze znam te lafirynde.Kiedy wszystko sie wydało zapewniał mnie ze to koniec ze wiecej sie z nią nie spotka,i moze tak jest ale.No właśnie jest jedno ale.Wydaje mi sie ze on sie w niej zakochał.To nie był tylko romans ale coś wiecej.Chodzi po domu jak struty myślami jest gdzie indziej kiedy mowię coś do niego cieżko reaguje.Noe wiem co mam robić? Mamy dwoje dzieci ( 6 i 16 lat)w sierpniu mielibyśmy 15 rocznice ślubu...

Gość gość
Wejdz na strone sychar. Wpisz w necie bo nie znam dokladnie tej strony uważam ze tam wiele przeczytasz

Gość gość
Chyba nie o taka radę mi chodzi...

Gość gość
Ja przeczytalam te książkę Sychar ile jest warta twoja obrącza. Nie wiem co pisza obecnie na tej stronie,ale mi ta książka wiele uswiadomila a szczegolnie swiadectwa osób piszacych w niej. Toc ci nie doradze bys poszla i nakrzyczala na jego kochankę. Tu jak Bóg nie pomoze to nikt nie pomoże jesli w nim zrodzilo sie uczucie do innej kobiety to mozesz sie jedynie modlic by to uczucie u niego znikło. Jak sie zakochal to bedzie dalej sie spotykal tylko bedzie bardziej uważał. Albo ktoregos dnia powie ci ze odchodzi.....