Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arczi980

Czy zadzwonic?

Polecane posty

Gość Arczi980

Podoba mi sie kolezanka, raczej rozmawiamy ze soba tylko wracajac z zajec, ale nie zawsze, na zajeciach raczej mnie omija, albo to raczej ja sam nie wiem. Wczoraj wracajac rozmowa byla dluzsza (jak nigdy dotad) i zabawna, spytalem sie czy cos robi w wolne dni (ferie), ona odpowiedziala ze ma zajecie na cale 2 tyg. Sport, filmy, lekcje, itp., ja ze raczej niezbyt zajety. I tu nasuwa sie pytanie, powinienem zadzwonic i sie spytac czy nie zechciala by gdzies wyjsc czy dac sobie spokoj?

Gość może już czas
raczej jasno okresliła, że będzie zajeta. Gdyby chciała się umówić raczej powiedziałaby, że nie ma planów. Ale zadzwonić możesz, przynajmniej jak odmówi nie będziesz mieć zadnych złudzeń. natomiast jaj przyjmie propozycję, to jeszcze lepiej. Odwagi i trzymam kciuki byś nie stchórzył:)

Gość gość
sproboj , moze akurat warto jak nie sprobojesz to sie nie dowiesz

Gość gość
próbuj, najwyżej powie, że nie ma czasu

Gość marakujka 30
myśle że zadzwonić. To ze pokazuje ci że robi różne rzeczy nie znaczy że nie ma ochoty się spotkać. Poprostu jest zajęta, aktywna. To dobrze . Ale zobacz czy jest chętna na spotkane z Tobą. Ja też tak mówie ze robie rózne rzeczy ale to jeszcze nie odmowa. powodzenia

Gość gość
dokładnie w końcu to ty nosisz spodnie :) i nie poddawaj się od razu! babeczki lubią jak się o nie staramy, nie nachalnie, powolutku ale za to skutecznie :)

Gość gość
Nie dzwoń. Jakby była zainteresowana, powiedziałaby coś na zachętę, że jest zajęta, ale będzie chciała też gdzieś wyskoczyć itd. Nie rób z siebie pieska.