Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

na dobranoc...

Polecane posty

heheh, wejście smoka :D nie spodziewałam się tak dostojnej persony... otwieram szampan:classic_cool:)))

Gość gość
:)

Przepraszam bardzo, ale jako fajansiarzowi dostojeństwo jest mi obce 😴 Zwierzęciem z kolei jesteś tutaj Ty :classic_cool: Ale fakt faktem, nie mogłem się oprzeć, musiałem odpisać :D ­ Swoją drogą rozumiem, że temat to zmyła i wcale nie kładziesz się tak wcześnie? Czy zaczęłaś chodzić spać z kurami? :classic_cool:

nie bądź taki skromy... i kąśliwy zarazem, faju...:classic_cool: zmyła, nie zmyła - pytanie.. co Ty robisz tu o tak później porze?:classic_cool:

Gość Sir Lord F
W wakacje, jak się domyślam...A lubisz/kojarzysz Biffy Clyro?

nie kojarzę. jestem w jakimś stopniu fanem rocka, ale nie tak zaawansowanym aby słuchać szkockiego ;)

Skromny to jeszcze zrozumiem, ale kąśliwy? 😭 Przecież ja zawsze delikatny jak mimoza (zwłaszcza dla futerkowców) :classic_cool: ­ Odpowiadając na Twe pytanie: Jak zwykle w sobotni wieczór, chcąc-nie chcąc, przeglądam se stare dobre kafe i co ja pacze - dawno niewidziana koleżanka, i to w spokojnym, bardzo kurturalnym temacie - no to sama rozumiesz :classic_cool: ­ A Ty co porabiasz? Jak Ci ogólnie mija zima (chyba dość huraganowa, z tego co zauważyłem na mapie pogody)? :classic_cool:

Gość ex fan królikova
bez powodu 😴 z okazji walętynek :classic_cool:🖐️

Gość Sir Lord F
Szkockiego nie słuchasz, ale może szkockie wyroby chociaż popijać lubisz?

kąśliwy byłeś od zawsze, nie zaprzeczajmy.. ;) miło Cię widzieć, w tym kulturalnym temacie, niczym betlejemska gwiazdka na święta, tak często się zjawiasz:classic_cool: zima -wieje,leje,wieje,leje, dwa dni temu sypał nawet śnieg przez dwie minuty:classic_cool: poczułam się prawie jak na biegunie - już zakładałam narty, ale skończyło się jak zawsze:( napisz lepiej co Cię sprowadziło do odwiedzenia starych śmieci? nostalgia?:classic_cool:

lubię owszem. choć preferuję irlandzkie marki:classic_cool: ex fan królikova dziękuję :):classic_cool:)))

Gość ex fan królikova
a tak naprawdę to jestem kryptolesbijką zakochaną w Tobie beznadziejnie nie żadnym fanem ;( słucham teraz beyonce, dedykuję Ci ... drunk in love

Gość niedoszła kochanka królikova
to spuściłam Ci bombe na noc tzo? :classic_cool: pójdziesz spać z myślą,że kocha się w Tobie laska... A ja będę się zastanawiać czy masz jednolitą piżamkę czy w kratkę, czy masz przez głowę czy na guziczki...

A tam zaraz kąśliwy... Po prostu staram się dbać o dynamikę rozmowy :classic_cool: ­ Współczuję, że jednak musiałaś zdjąć narty :( ­ O tak, jestem niezmiernie nostalgiczny. I zdominowany przez ten diabelski portal :( Z tych też powodów bywam na nim wbrew pozorom dość często :D Tylko z reguły nie mam motywacji do pisania (przynajmniej nie pod swoim nikiem :classic_cool:). No a dziś znalazłem! :classic_cool:

właśnie wpadłam na pomysł,że Disney mógłby zrobić jakąś piękną bajkę o lesbijkach...jedna wyglądałaby jak Pocahontas - to byłabyś Ty, a ja ? może jak syrenka Arielka...piękny motyw,czyż nie?

chyba zawstydziłam Cię ;) dobranoc

doceniam, doceniam:classic_cool: a jednak nie zdołałeś się uwolnić... i wszyscy na tym cierpimy- opętał cię demon podszywów:classic_cool: brałeś pod uwagę egzorcyzmy?

Gość Arielka od królikova
mogę zgłosić się nawet teraz zaraz! :) przez pełnię nie zasnę... a wy czemu nie śpicie?

Nie zdołałem :( Tzn. był okres, że prawie mi się udało, ale w końcu nadszedł dzień powrotu :classic_cool: I pół biedy, gdyby chodziło o podszywy :D Muszę Cię jednak zmartwić, że tych była znikoma ilość; bardziej zachorowałem na utratę dystansu do kafe... :( Aa, szkoda gadać :classic_cool: W każdym razie poczułem niszczycielską moc tego portalu :D:O U księdza z tym jeszcze nie byłem, daję sobie jeszcze trochę czasu :classic_cool: ­ A Ty jak się tu odnajdujesz po takim czasie? :classic_cool:

Ja nie śpię, bo się wciągnąłem w temat, ale ogólnie pozytywnie myślę już o wyrze :classic_cool:

wiedz, że zawsze możesz się tu czuć jak w domu (niezależnie co wyprawiasz - a wszyscy wiemy, że wyczyny są tu bezgraniczne) - tak na pocieszenie, chłopie :( :classic_cool: 🖐️ odnajduję się dobrze, ale (patrz pomarańczowy wpis wyżej-prowokują wciąż, nigdy się nie poddają... :classic_cool:) doświadczenie robi swoje :) nie życząc ci źle. mam głęboką nadzieję, że dasz o sobie znać częściej.. ;)

fajansiarz jesteś taki dobrotliwy, słodki, gdyby nie to,że wolę kobiety to pewnie bym Cię podrywała :) może odpowiadałaby Ci rola Hugh Heffnera? Ty po środku, między mną a królikovem? :classic_cool:

Dziękuję, Króliku, doceniam :classic_cool: Twe wielkie serce nigdy nie zawodzi 😭 Cieszy mnie, że wciąż dzielnie dajesz sobie radę z kafe-przeciwnościami; postaram się brać z Ciebie przykład :classic_cool: ­ Rozbrajająca Arielko - marny ze mnie aktorzyna, ale czego nie robi się dla sztuki? :classic_cool: ­ Coraz mi trudniej zapanować nad swym organizmem, także udam się chyba do tego wyra. Tytułowej dobrej nocki i do nie za długo, mam nadzieję :classic_cool:🖐️

ja też, mimo pełni księżyca usypiam już :) Dobranoc uroczy Fajansiku i niedowierzająca Króliczyco :) 🖐️