Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IskierkaWloclawek

Brakuje mi bratniej duszy przyjaciolki od serca Wloclawek

Polecane posty

Gość IskierkaWloclawek

No cóż.Nie sądziłam,że kiedys tu sie zwierze ale co mam do stracenia?Mam 28 lat,meza,prace,znajomych blizszych i dalszych.Kiedys myslalam ze mam tez przyjaciolki.Na kazdym etapie zycia sytacja troche sie zmieniala.W podstawowce,w gimnazjum,w liceum i w doroslym zyciu.Ale zawsze ktos byl-i to bardzo bliski.Niestety jedna przyjaciolka wyprowadzila sie wiec kontakt naturalnie sie pogorszyl,druga - wrecz przeciwnie-mieszka bardzo blisko z mezem,ale patadoksalnie kontakt sie pogorszyl:(.Oni maja duza rodzine i normalne w w niej relacje,utrzymuja kontakt itd.Pozatym ona odkad z nim jest spotyka sie regularnie z jego znajomymi (teraz juz wspolnymi) i zauwazylam ze tamci sa od nas znacznie wazniejsi dla nich.Co ciekawe jak my czasami zaprosilismy kilka par to oni poznali naszych znajomych a nas ze swoimi nigdy razem nie zaprosili,nie poznali.Jakbysmy nie nalezeli do ich grona".Nie chce sie juz narzucac i kiedy slysze jej zachwyty ze jaka to ona poznala fajna nowa kolezanke to nie moge juz tego sluchac:(.Z reszta bardzo sie obie roznimy pod wieloma wzgledami-choc czasami w kwestiach dosyc zasadniczych to jednak ta roznorodnosc byla ciekawa,a teraz jestem odstawiona na boczny tor.Zawsze marzylam o kims kto po prostu wpadnie znienacka,z kim bedzie mozna sie powyglupiac ale tez wspolnie pomilczec kiedy trzeba,pojsc razem gdziekolwiek-na silownie,nad jezioro,na spacer,pobiegac i po prostu pogadac o zyciu.No i marze o kumpelce ktora potrafi gotowac bo sama to pokochalam ale caly czas sie ucze.Fajnie byloby z kims dzielic te pasje...Czy ktos moze czuje tak samo?Taki smuteczeknie naszedl przez ta sytacje i uswiadamiam sobie coraz bardziej jak bolesnie odczuwa sie brak takiej osoby w doroslym zyciu.

Gość mieszkasz we włocławku
i masz pracę?? gratuluję, bo włocławek słynie z bezrobocia i braku szans.

Gość gość
Nie wiem komu "Włocławek słynie", ale chyba ten ktoś należy do klasy nieudaczników i nierobów. Bo dla normalnego człowieka wszędzie znajdzie się zajęcie i perspektywy niezłego życia. A we Włocławku ostatnio dużo zmienia się na lepsze. Trzeba tylko umieć się włączyć, a nie siedzieć i narzekać

Gość taak zmienia sie
chyba ilość biedronek :O

Gość zgadzam się z głosem wyżej
tylko biedronek więcej. poza tym bezrobocie i nic poza tym :O

Gość IskierkaWloclawek
Co do bezrobocia to fakt- we Włocławku jest bardzo nieciekawie pod tym względem (ja z resztą też mam póki co umowę czasową także nie wiadomo jak będzie dalej). Tylko nie o tym był post...W pracy też jest ciężko ale to inny temat.