Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie osoby ktore

Polecane posty

Gość gość

Zakonczyly swoja edukacje tylko na liceum? I jak potoczyly sie ich losy?

Gość gość
Kładą kostkę brukową albo robią za sklepowe w wiejskich warzywniakach

Gość gość
Nie, u mnie nawet debil, który poszedł międzyczasie do liceum dla dorosłych trafił na studia.

Gość gość
Super, własny biznes, dobre zarobki. Są tacy kończący na podstawówce lub zawodówce i sobie radzą lepiej niż magistrowie łopatologii i szpanerstwa dziennego :D

Gość gość
Tak pojechali do Anglii i (podobno) zbijaja kokosy ! :DDD

Gość Analkonda123
JA nie znam ale wiem co się z tym wiąże. Jeśli nie masz znajomości i nie mieszkasz w pobliżu jakiegoś większego miasta typu Wawa masz przej****** Jeśli masz możliwość iść na studia dziennei tlyko dzienne (bo zaoczne to fabryka kasy po czym g***o się ma) to idź na nie. Bez tego bedziesz miał ciężko robotę znaleźć, może jakaś ochrona za 1300 złotych, ewentualnie kurs na kierowce i na tir. Krótko bedziesz miał przej****** kzdy wezmie kogos po technikum z jakimś tam fachem albo studenta których jest jak psów * wprawdze 95% to kretyni po humanie gdzie nauka polega na nauce regułek, nothing more)

Gość gość
W dzisiejszych czasach edukacje na LO koncza tylko bezmyslni glupcy !!!

Gość gość
Na budowie lub zmywaku lol :D same prezesy :D

Gość gość
Nie, u mnie nawet debil, który poszedł międzyczasie do liceum dla dorosłych trafił na studia. Właśnie widać ile studia są warte. Nawet debil się dostanie i może tam być ;)

Gość gość
Ja mam tylko srednie w dodatku bez matury pracowalam w 7 iejscach w polowie bez zadnej umowy obecnie zreszta tez. Mam 27 lat i juz nie chcialoby mi sie uczyc. Nie mam dzieci faceta. Ale tak mysle po co tracic czas i pieniadze studiujac cos co i tak sie w zyciu nie przyda. Gdybym juz miala pojsc na studia to na takie ktore dadza stala prace. Np medycyna, prawo, pedagogika ale na to juz dla mnie za pozno.

Gość gość
Po studiach 'nie ma sie nic', ale po samym liceum tym bardziej...

Gość gość
Dokładnie, jak się człowiek nie kształci to się nie rozwija, proste Szczyt możliwości w liceum. To trzeba było iść do technikum, przynajmniej miałoby się jakiś zawód a tak duuuuppppaaa blada

Gość gość
A ja znam kilka panienek po studiach na kasie, w mięsnym i w fabryce, więc g***o im to dało. Ja sobie paznokci nie brudzę :)

Gość gość
co do drugiej odpowiedzi, to nawet ludzie po czterech kierunkach pracy znaleźć nie mogą heh.. Napiszę w skrócie,, Mam wykształcenie podstawowe (tak mi się życie ułożyło), a pracuję w firmie (egal jakiej) zarabiam 1700 złotych na rękę. Mam normalną umowę, ubezpieczenie. Pracuję 8 godzin dziennie. Dla tych "zabawnych" nie jest to seks praca ;) Jest to ogrodnictwo.

Gość gość
Tak i marnie skonczyli

Gość gość
Sam sobie odpisujesz :D super. Mnie studia niepotrzebne i nie mam zamiaru na nie iść. Pieniędzy mi nie brakuje, wręcz studia to byłaby dla mnie strata czasu i pieniędzy.

Gość gość
To czym sie zajmujesz?

Gość gość
Dokładnie, jak się człowiek nie kształci to się nie rozwija, proste Szczyt możliwości w liceum. To trzeba było iść do technikum, przynajmniej miałoby się jakiś zawód a tak duuuuppppaaa blada Będziesz komuś szkołę wybierać? Aaaaa nie masz się czym pochwalić przed kumplami? Proste, mówisz, że tych osób nie znasz. :)

Gość gość
Dobrze, są zawody, w których studia są niepotrzebne.

Gość gość
A wiecie co mnie smieszy jak ktos musi isc na studia zeby potem pracowac na kopalni (gornictwo) moj brat pracuje fakt skonczyl technikum ale to i tak nie studia :-D a zarabia naprawde dobrze. Takze ludzie szkoda czasu na studia chyba ze ktos chce naprawde cos konkretnego studiowac a nie fiu bzdziu. Praca sie znajdzie nawet dla tych ze srednim a studentow jest teraz od groma a wymaganiia kolosalne i dlatego takie bezrobocie.

Gość gość
Debile już chciałam iść na studia, ale mnie zniechęciliście :D

Gość rvv
Taka prawda, LO ma przygotowywać ludzi na studia. Nie chcesz studiować - idź do technikum, albo zawodówki. Idą debile na zarządzanie i inne politologie, socjologie, a potem gadanie "mgr, a na kasie".

Gość gość
Albo na geografię a potem roboty w globusie szukają :-P

Gość rvv
Życie trzeba samemu umieć wybrać, a nie jak stado baranów lecieć na studia byle mieć mgr - to już nie te czasy. Niektóre studia warto studiować tylko "dla siebie", a inne dają pracę

Gość gość
Wykształcenie zawsze można uzupełnić. Nawet ludzie po 30 studiują.