Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daylette.Która z Was dziewczyny bierze i wie?

Polecane posty

Gość gość

Ja dopiero zaczynam brać i mam w związku z tym kilka pytań do dziewczyn,które biorą już jakiś czas. 1.Czy podczas brania pierwszego opakowania tabletki już działają tak,że można kochać się bez prezerwatywy?Na ulotce jest napisane,że jeśli weźmie się od pierwszego dnia cyklu to one od razu chronią przed ciążą.Tak rzeczywiście jest? 2.czy w trakcie brania tych tabletek partner kończy w środku czy "ucieka"przed końcem? 3.Czy Wasze libido spadło do zera,Czy jednak macie ochotę na seks? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
1. Najlepiej zawsze przez 7 dni zabezpieczać się jeszcze jedną metodą np. prezerwatywą aby organizm mógł przestawić się i po prostu dla 100% skuteczności. 2. Po to są pigułki żeby bezpiecznie się kochać do samego końca, chociaż musisz wiedzieć, że pewne sytuacje i np. niektóre przyjmowane leki obniżają skuteczność metod hormonalnych. 3. U mnie był spadek libida, ale nie u każdej tak jest, Bierz sobie osłonę typu harmonella, mi niedawno lekarz to zalecił bo osłania serce, wątrobę, ma też w swoim składzie niezbędne witaminy, ja już innych suplementów witaminowych nie zażywam, tylko to.

Gość gość
U mnie też był spadek libida, kiepski humor i krosty na żuchwie - przeszło po 4 miesiącach