Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tanie wakcaje

Polecane posty

Gość gość

Gdzie wyjechac na wakacje by było tanio:D

Gość gość
RODOS - Rodzinne Ogrody Działkowe Otoczone Siatką

pytanie - co dla ciebie znaczy tanio dla biednego wszędzie będzie drogo, ogólnie - mniejsze, wbrew pozorom, znaczenie ma miejsce, większe - styl spędzania wakacji możesz s pędzić 2 tygodnie w Hiszpanii na Costa Blanca 3 x taniej niż tydzień w Sopocie możesz spać pod namiotem i jeść puszki, możesz spać w Ritzu i jeść kawior z langustami twoje pytanie jest bez sensu

Gość gość
nie jestem biedna ale zarabiam 1800 miesięcznie

to też nic nei mówi jakbyś np. spłacała z tego hipotekę i opłacała czynsz, to zostaje ci 300 zł m-cznie np. - więc umierasz z głodu a nie wybierasz sie na wakacje jeśli chcesz porady, powiedz, ile czasu i pieniędzy chcesz przeznaczyć na wyjazd wakacyjny i jakie warunki preferujesz, wtedy można coś konkretnego doradzić

Gość gość
nic nie spłacam:D mieszkam z rodzicami :D

Może jakaś agroturystyka na Mazurach? Trzeba popytać znajomych a na 100 % ktoś był i doradzi bo oferty w internecie są zazwyczaj obłożone i droższe. Dobrym wariantem są też Bieszczady i Solina. Ja byłam w Sielpi tutaj: http://www.edytak.ulotka.org Miejscowość w woj. świętokrzyskim nad jeziorem. Fajne miejsce na wakacje. Wiadomo droższą opcją jest wyjazd np. do Grecji lub Chorwacji ale warto.

Gość gość
Przez 5 lat oszczędzałam i nigdzie nie wyjeżdżałam Za te pieniądze kupiłam sobie działkę w pięknym miejscu nad jeziorem . Dokupiłam camping i do końca życia mam gdzie jeździć i odpoczywać. Nie tylko w wakacje, ale i w weekendy.

Gość gość
ja w zeszłym roku w ramach promocji wakacje za tysiaka kupiłam w alfa starze bardzo tanie wczasy all inclusive. Może hotel to nie było mistrzostwo świata, ale za tę cenę naprawdę było warto. W tym roku poluję na podobną promocję, także jak coś będziecie wiedzieć, to dajcie znać :-)