Gość gość Napisano Luty 16, 2014 Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów. Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę. Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne. Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakośc***asemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać. Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze. Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie. Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami. Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby. Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach