Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Krzysiek77

Przeszczep w艂os贸w Szczecin

Polecane posty

Go艣膰 bb_bb
witam, a ile mia艂 Pan przeszczepianych w艂os贸w, kiedy Pan robi艂 zabieg i jak to wygl膮da w chwili obecnej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iiirss
Jaki艣 czas temu szukaj膮c informacji o przeszczepach w艂os贸w trafi艂em na stron臋 pod adresem www.about.hair.pl gdzie znalaz艂em oferty us艂ug kierowane do os贸b z tego rodzaju problemami. Dzi艣 jestem ju偶 po zabiegu i ciesz臋 si臋 swoj膮 zn贸w bujn膮 fryzur膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabrycha963
Jaki艣 czas temu nam贸wi艂am m臋偶a na wizyt臋 w Medesdent. Uda艂o mi sie go przekona膰 na zrobienie liftingu wampirzego bo mia艂 straszny problem z w艂osami (a w艂a艣ciwie ich brakiem). Oboje jeste艣my bardzo zadowoleni z efekt贸w i do艣wiadczenia tamtejszych lekarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabrycha963
Jaki艣 czas temu nam贸wi艂am m臋偶a na wizyt臋 w Medesdent. Jako艣 uda艂o mi sie go przekona膰 na zrobienie serii zabieg贸w bo mia艂 straszny problem z w艂osami (a w艂a艣ciwie ich brakiem). Oboje jeste艣my bardzo zadowoleni z efekt贸w i do艣wiadczenia tamtejszych lekarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcMar
D艂ugo zastanawia艂em si臋 czy si臋 podda膰 zabiegowi no ale przekona艂a mnie w ko艅cu cena w jednej z firm kt贸re lataj膮 do Turcji. Porozmawia艂em z nimi, uspokoili mnie i wyt艂umaczyli wszystko i... po powrocie jestem zadowolony. Mam komplet informacji jak teraz powinienem dba膰 o sk贸r臋 g艂owy i w艂osy. Dodatkowy efektem kt贸ry widz臋 u siebie to zmiana sposobu od偶ywiania na zdrowszy. :) Firma nazywa si臋 Metamorphis (ze Szczecina dzia艂aj膮, lecieli艣my z Berlina). Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DavidDavid
We藕 pod uwag臋 Metamorphis (metamorphis.pl). Jest du偶o plus贸w takiego przeszczepu. Warto dowiedzie膰 si臋 wi臋cej zanim si臋 zdecydujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deja Vu Studio
Od czerwca 2018 b臋d臋 wykonywa膰 zabiegi mikropigmentacji sk贸ry g艂owy w Ko艂obrzegu oraz innych miastach Polski, metoda znana w USA ju偶 15 lat. Najbardziej popularny jest efekt ogolonej g艂owy, mo偶e by膰 zastosowany te偶 u kobiet zw艂aszcza po chemioterapii. Wi臋cej informacji mog臋 udzieli膰 telefonicznie 609091054 Pozdrawiam Strefan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j m膮偶 mia艂 okropne kompleksy z powodu 艂ysienia. Nie m贸g艂 tego znie艣膰, 偶e dzieje si臋 to tu偶 przed 40. Wtedy znale藕li艣my ofert臋 Kliniki Zawodny https://klinikazawodny.pl/przeszczep-wlosow-metoda-safer/ - zdecydowa艂 si臋 na zabieg - przygotowa艂 i teraz jest znacznie bardziej zadowolony i pewny siebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobietki! Malujecie si臋? Jest konkurs nawww.facebook.pl/novacebydgoszcz <- wystarczy zrobi膰 sobie makija偶, mo偶e by膰 nawet tusz do rz臋s, polubi膰 fanpage strony i czeka膰 na nagrody. G艂贸wna nagroda to paczka z GOLDEN ROSE, i nagrody pocieszenia :) ! Zapraszam do udzia艂u! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy ul. Krasi艅skiego 2 tel. 790-400-178

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IrminaKRKu
Podobny problem mia艂 m贸j ma艂偶, a na zakola jedynym skutecznym, powtarzam skutecznym zabiegiem jest przeszczep. Poczytaj tutaj http://saferkrakow.pl/podstawowe-informacje/ masz sporo informacji o zabiegu SAFER, co艣 takiego m贸j m膮偶 przechodzi艂 i zdecydowanie nie 偶a艂uje.

Udost臋pnij ten post