Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoocena mniej niz zero

nie chce sie wyprowadzic od mamy

Polecane posty

mam 28 lat jestem brzydka - duzo schudlam ale ryj jaki byl taki jest, malo inteligentna slaba pamiec tylko licencjat mam ludzie mnie nie lubia i traktuja gorzej czuje sie niegodna dobrej pracy ninawidze zycia ale musze jeszcze zyc na tym z*****ym padole bo nie umiem sie zabic

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Z tym, że jestem o dwa lata od Ciebie starsza. Problemem jest brak celu w życiu i brak planu jak do niego dążyć. Obecnie pracuję nad samooceną i zamierzam zrobić magisterkę. Jeśli obie chcemy poczuć się jak kobiety i pełnowartościowi ludzie, musimy ruszyć tyłek, wyprowadzić się i coś osiągnąć. Wtedy wszystko będzie ok, wierzę w to. Tobie też radzę.

Gość gość
skoro i tak ci nie zależy, zrób eksperyment. Przez 3 miesiące udawaj pewną siebie kobietę sukcesu , rób to co robiłaby ona i tak się zachowuj. idź do fryzjera, zapisz się na fitness, zadbaj o swoje potrzeby, odważ się kontynuować naukę, zdobyć nowe uprawnienia,jakieś kursy,doświadczenie,dalsza edukacja. może ci wejdzie w krew.

Gość gość
A po co ci studia.

dzieki ale nie umiem sama siebie oszukac nienawidze siebie i gardze soba uwazam szczerze ze jestem gowno warta a moje doswiadczenia to potwierdzaja niech przeklety będezie dzien gdy ten ****** pomiot czyli ja sie urodzil