Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagowac na komplementy nauczyciela

Polecane posty

Gość gość

Jestem dość niesmiala, nie lubię gdy ludzie na mnie w nadmiarze zwracają uwagę a takie otwarte komplementy na lekcji slysza wszyscy. Ostatnio powiedział mi, ze "fajna babka sie ze mnie zrobila". Albo polozyl kserowke tylko na mojej lawce i po chwili powiedział, ze zapomnial o reszcie i pidswiadomie wyroznil tylko mnie. Innym razem, gdy mialam prezentacje uslyszalam,ze powinnam w przyszlosci zajac sie czyms takim bo "faceco na pewno by nie wyszli a kobiety owszem ale z zazdrosci". To tylko przyklady pierwsze z brzegu. Dla mnoe to dziwna sytuacja. Niby sfera zartow ale nieco mnoe to peszy.

Gość gość
ma na ciebie ochotę

Gość gość
To kawał smiecia z tego naucxzyciela a duzo jest starszy ? DFo której chodzisz szkoły liceum ?

Gość gość
Ignorować.

Gość gość
Ta sfera żartów trochę za bardzo przekracza relacje nauczyciel-uczennica. Chyba mu się podobasz.

Gość gość
To kawał smiecia z tego naucxzyciela a duzo jest starszy ? Do której chodzisz szkoły liceum ?

Gość gość
Raczej nie ma gdzie umoczyc , masakra za takie cos powinien wyleciec chyba ze to prowo , raczej to 2 mam nadzieje :/

Gość gość
Glupio mi sie robi w takich momentach. Na piczatku bylam przekonana, ze to poczucoe humoru ale teraz jakos nie wiem co myslec

Gość gość
Facet nie ma gdzie umoczyc i łapie sie za p[ierwsze lepsze , ile on w ogole ma lat ? Stary piernik , i do jakiej chodzisz szkoły ?

Gość gość
To nie jest prowijacja. Specjalnie przytoczylam konkretne przyklady zebyscie ocenili czy przesadzam czy nie.

Gość gość
Oczywiscie ze nie przesadzasz ile on ma lat ? Tak na oko , i do jakiej chodzisz szkoły ?

Gość gość
Wolalabym nie zdradzac nazwy szkoly. Tak, ten mezczyzna jest sporo starszy. Mysle, ze ma okolo 45 lat a ja od niedawna 18. Ma zone, wieloetnie doswuadczenie w zawodzie dlatego nie wiem co o tym myslec. Jednak patrzac ma Wasza reakcje chyba mam racje, ze mi to nieodpowiada. Myslicie, ze zasadne byloby porozmawiac o tym z nim po lekcjo? Wytlumacze mu, ze pewnie robi to nieswiadomie ale ze wolalabym nie byc taka chwalona itd. Kurcze, źle sie czuje na jego lekcjach

Gość gość
On po prostu nie ma jak zamozyc i szuka pierwszej lepszej masakra :/ Najgorsze ze nic nie mozesz mu Odp bo to nauczyciel stary piermik co nie ma jak włozyc masakra !

Gość gość
Myślę, ze pomysł z rozmową jest niezły. Ale zrób to nie w zamkniętej klasie, a raczej na korytarzu, zeby w pobliżu byli jacyś ludzie. Żebyś nie była z nim sam na sam - to tak na wypadek gdyby się sprawa wydała, zeby nie gadał, ze go prowokowałaś,

Gość gość
Nie ma jak zamoczyc i szuka łatwego łupu i to wszystko :/

Gość gość
Odloty.pl są od moczenia. Ignoruj to mu przejdzie. Niucha darmowy seks z nastolatką nieładnie :D

Gość gość
nastepny pedofil

Gość gość
Jeszcze jedna dwuznaczna sytuacja mi sie przypomniala. Na studniowce wszystkie dziewczyny z naszej klasy robimy sobie zdjęcie grupowe z nim. A on po chwili powiedział oczywiscie ze śmiechem "teraz jeszcze jedno zdjęcie z najpiękniejszymi nogami szkoly". I mamy zdjęcie we dwoje:/ Kurcze, jeszcze trzy miesiące bo nie chce wyjsc na przewrażliwiona ale jiz sie mecze

Gość gość
Nie przesadzaj.

Gość gość
słuchaj masz kilka wyjsc porozmawiaj z nim ale tak by w poblizu byli inni ludzie, jesli to zajdzie za daleko to on moze nie przestać, nie zostawaj z nim sam na sam lepiej uważać, jesli zaczepki sie nie skonczą powiedz rodzicom i chyba lepiej dla Ciebie by było gdybyś zmieniła szkołę, nigdy nie wiadomo czy od niego nie bedzie zależał jakis ważny egzamin, matura itp, czasami odrzuceni faceci sie mszą a czasami dochodzi do g****u, uwazaj na siebie

Gość gość
Widocznie znalazł sobie Ciebie jako łatwy łup to ze dojdzie do g****u nie sadze wtedy by wszystkie zaczepiał gdyby był az tak zboczony , raczej znalazł sobie w Tobie łatwy łup a moze nawet nie masz z duzo kolezanek i wiedział ze bedzie mu łatwo Cie zaciagnac do łózka i wykorzystyac , jak dla mnie taki piernik nie ma wstydu i powinno sie takiemu jaja obciac .

Gość gość
Na 100 procent prowo .

Gość gość
Od kiedy tak się zachowuje?

Gość gość
Ludzie gołym okiem widać ze to prowo .

Gość gość
Może tylko tak mówi a ty przeżywasz ;)

Gość gość
słuchaj zmień swoj sposób bycia bo może on rzeczywiście widzi w Tobie łatwy łup taką nieśmiałą, uległą i cichą dziewczynkę, musisz być bardziej pewna siebie, chodzić pewnym szybkim i energicznym krokiem z podniesioną głową no musisz być bardziej wygadana, głośna, najlepij jakbyć sie zapisała na jakiś sport walki, może na samoobronę dla kobiet po takim kursie Twoja pewność siebie będzie widać w sposobie poruszania się