Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

metoda 357

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy któraś z Was stosowała tę metodę usypiania dziecka ? Napiszcie z jakimi rezultatami i czy z sukcesem ? Czy udało się nauczyć dziecko same zasypiać w łóżeczku ? Podobno najlepszy wiek do tej nauki to około 6 miesięcy.... Drogie Mamy wypowiedzcie się

Gość gość
kolejna matka sadystka... kolejna waśniewska...

Gość gość
Tak rzucenie dzieckiem o podloge i duszenie go to to samo nauka samodzielnego zasypiania...

Gość gość
jest lepsza metoda ja ja stosowalam i etraz mam spokoj:) wiadomo, kapiel, jedzonko i odkladamy do lozeczka, gasimy wszystkie swiatla i wychodzimy, jezeli dziecko zaczyna plakac wracasz sie podajesz smoczek i wychodzisz, jezeli nadal placze bierzesz na rece uspokajasz i odkladasz ( nie pozwol aby usnelo na rekach) i tak do skutku, u mnie podzialalo i juz po 2 dniach synek sam zasypial, coprawad aja siedze obok lozeczka bo a to smoczek, a to cos tam, ale on mnie nei widzi,bo jest ciemno ( nawet na drzwi zakaldam koc) 10 min i synus lula :) ja bym nei dopuscila aby moje dziecko plakalo tyle czasu i co mam stac i nic z tym nie zrobic?! nei dalabym tak rady

Gość gość
gość z 16:34 jedna rada - weź największy młotek jaki masz w domu i puknij się nim najmocniej jak tylko dasz radę w swój pusty łeb

Gość gość
bardzo dobra metoda , ja przy pierwszym stosowałem dopiero od 2 lat , ale drugie po skończeniu 3 miesięcy miało zastosowaną tą samą metodę - nauka trwała 2 dni - teraz już też śpi spokojnie. pzdr i polecam tą metodę - a opiniami innych przewrażliwionych rodziców się nie przejmujcie