Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn chce uznać nie swoje dziecko

Polecane posty

Płeć mozna rozróżnic z pewnością dopiero ok. 20 tygodnia ciąży, w rzadkich przypadkach w 16.... Czyżby go okłamała co do tygodnia ciąży, zeby myślał, że to jego??? Na jego miejscu poszłabym z nią do ginekologa i poprosiła o określenie wieku płodu. Kobiety w trudnej sytuacji są w stanie wiele zrobić, by zapewnić sobie bezpieczną i pewną przyszłość. Z drugiej strony jeśli jest szansa na naprawę rozbitego małżeństwa to może warto zamiast na siłę uświadamiać o tym, że syn popełnia błąd po prostu go wspierać?

Gość gość
skończ już z tą nudną prowokacją baba w twoim wieku powinna być doświadczona i mieć dystans do spraw które jej nie dotyczą a ta siedzi w necie i durne tematy zakłada, idź się księdzu proboszczowi poskarż

Gość gość
PałkaZapałka oni na każdą wizytę chodzą razem. W piątek miała robione USG genetyczne i na nim właśnie stwierdził lekarz, że chłopiec. Na pewno i lekarz dobry i sprzęt dobry, bo za wizytę płacą po 250 zł, a za genetyczne 450 zł. Wiem, że on ją kocha, chciał do niej wrócić. I czuję, że tam w brzuchu pod sercem byłej żony kryje się część jego samego. Wczoraj dziecko pierwszy raz kopnelo, byliśmy u nich i zdarzyło się to po raz drugi. Widziałam szczęście w oczach syna. On zrobiłby teraz wszystko dla nich. Ona nie ma jeszcze brzuszka, a on już z nim rozmawia.

Gość gość
Będzie super ojcem.

Gość gość
Super

Gość gość
Czyli to jego dziecko