Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie że człowiek może byc opętany i potrzebuje egzorcyzmów ?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
tak potrzebuje ciała kobiety i dobrego seksu z naprawdę łądną d..

Gość gość
zdarzają się przypadki opętań ale nie zdrowo jest tym się interesować

Gość rvv
Jak jest debilem i wierzy w głupoty od dziadów w czarnych sukienkach

Gość gość
:) problem w tym że oni sami w nie wierzą :)

Gość gość

Gość gość
najgorsze co może być to nie wierzyć w istnienie diabła, taki niedowiarek jest dla niego łatwym łupem

Gość gość

Gość gość
np anneliese michel

Gość gość
Jest dobro i zło, jest Bóg i szatan. Najlepiej widać kiedy szatan manifestuje się na mszach o uzdrowienie i uwolnienie. Obejrzyjcie sobie takie msze prowadzone przez Ojca Daniela. To niedowiarkom oczy się otworzą. Na tych mszach Bóg działa z ogromną siłą, ale to już sami możecie się przekonać. Bóg potrafi zmienić nawet najbardziej zatwardziałe serce. On jest Miłością Nieskończoną. On kocha wszystkich jednakowo, nawet takich którzy Go obrażają. Jest Miłosierny dla wszystkich. Tylko trzeba żałować swoich grzechów i mieć chęć nawrócenia. Byłam na takiej mszy nie raz i chętnie byłabym tam każdego dnia.

Gość gość
"Pewnie wiele osób już słyszało o Mszach Świętych O. Daniela - pustelnika Ducha Świętego z Czatachowy, który odprawia je w Częstochowie i na których z wielką mocą działa Bóg dokonując wielu uzdrowień, uwolnień spod władzy złych duchów czy przemiany serc. Ponieważ Msze te są transmitowane na żywo przez Internet, a później zamieszczane na stronie wspólnoty modlitewnej Miłość i Miłosierdzie Jezusa, każdy zainteresowany może je sobie w dowolnej chwili odsłuchać. Wiele osób potwierdza, że zostały uzdrowione nawet słuchając ich przez Internet - na żywo - albo później odsłuchując je właśnie w domu. Na każdej Mszy O. Daniela zawsze jest wiele osób związanych siłami demonicznymi, które potrzebują wielkiego wsparcia i modlitwy. Specjalnie dla nich zawiązała się diakonia uwolnienia, która na czas Eucharystii i późniejszych modlitw o uwolnienie i uzdrowienie opiekuje się nimi w zakrystii, aby zbytnio nie przeszkadzały osobom modlącym się w kościele. Jednak co jakiś czas słychać wzdychania i okrzyki tych cierpiących naszych braci i sióstr, które reagują na słowa O. Daniela wypowiadane w modlitwie. Jednak to, co można było usłyszeć w czasie Konsekracji 13 października tego roku przekracza wg mnie wszelkie wyobrażenie wielu z nas o tym, co powszechnie uznaje się za opętanie czy zniewolenie. Nas, wierzących powinno to zmusić do refleksji o cierpieniach tych osób, a także - a może przede wszystkim - o realnej obecnośc***ana Jezusa w momencie Podniesienia i tego, jak bardzo demony przed Nim drżą, a jakże często my, w roztargnieniu i bez należytego szacunku, a może i bez miłości i czci celebrujemy ten moment, w którym aniołowie upadają na twarz. Fragment nagrania pochodzi ze spotkania młodych 13.10.2012 r. http://mimj.pl/" Za "Tomek"

Gość gość
Byłam tam widziałam. Bóg jest Miłością. I może wszystko.

Gość gość
http://mimj.pl/ Polecam, odsłuchajcie te nagrania z mszy a nie pozałujecie

Gość gość
pieniondze ogłupiajom i daja chorobem umsyłowom

Gość gość
Ludzie którzy są zagubieni, którzy cierpią fizycznie lub psychicznie, którzy nie widza sensu w swoim zyciu, ktorzy maja rozne uzaleznienia i nie moga sobie z nimi dac rady, ktorzy nie chca zyc, ktorzy nie potrafia kochac lub nie sa kochani- Bóg na Was czeka. Obejrzyjcie http://mimj.pl/ msze o uzdrowienie i uwolnienie albo najlepiej sami tam jedzcie .

Gość gość
jezeli jestescie przeciwni temu i nie wierzycie to tym bardziej to obejrzyjcie, widocznie szatan was mocno trzyma w swoich szponach tzn. ze zyjecie daleko od Boga.

Gość zorro nr 2
Może nie zaszkodziłoby pójść do psychiatry?

Ide ogladac pierwszy filmik z autentycznym zaciekawieniem, czy mnie to nawroci w jakims stopniu chociaz. Nie wierze w boga, ale chcialabym wierzyc w sumie, to fajne, wiec zobaczymy, co to da, co? Poczekajcie troche, zdam relacje 🖐️

Gość gość
Tylko ona z duzymi moze mnie uratowac! :)\wygonic demona ze mnie

''Pan Bóg jest wszędzie i uwalnia nawet tych którzy to obejrzą. Gwarantuje'' Wiedzialam, ze nie powinnam byla ci wierzyc. Mnie to juz nawet jutubowe egzorcyzmy nie pomoga, ehh.