Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekillaa

Znani, przystojni..

Polecane posty

Gość tekillaa

Pytanie do pań: czy jest jakiś znany mężczyzna (piosenkarz, aktor, dziennikarz, sportowiec- polski, zagraniczny), na którego widok ciśnienie skacze Wam do góry, mimo,że macie mężów/partnerów? A który znany jako pierwszy zawrócił Wam w głowie? Pytam z czystej ciekawości ;) Moim nr 1 jest Alex Meraz, z filmu "Po prostu walcz", nie wiem dlaczego.. zwłaszcza, że nigdy nie podobali mi się młodsi. A dawniej szalałam za Robertem Gawlińskim.. to były czasy :P P.S. Temat założony w celu rozrywkowym. Kobiety, które po przeczytaniu będą oburzone, że mężatce może podobać się inny, niech zdanie zachowają dla siebie ;)

Gość gość
Mariusz Trynkiewicz

Gość tekillaa
Jeżeli jesteś mężczyzną, a zwłaszcza młodym, to może masz u niego jakieś szanse :P

Gość gość
Kuba Wesołowski mmm! Już mam mokro!

Gość tekillaa
Kuba.. hmm.. no nie jest zły, choć chyba nie do końca w moim typie. Kiedyś bardziej mi się podobał ;) Kobiety, no nie wstydźcie się :D

Gość gość
Mi kiedyś sie podobał Jacek Braciak ale to dzięki roli opiekuńczego, zaradnego faceta z Kliniki Samotnych Serc. Potem szalałam za Olgiem Savkinem i byłam zła jak bzykał się z Ewą na stole w Na Wspólnej :( Potem (teraz sie dziwie sobie, ze on mógł mi sie podobać) podobał mi się Maciej Florek z You Can Dance. Nawet gdy notowała mu znajomej potrafiłam zamknąć sie na klucz i włączyć TV o 23 aby go zobaczyć. Te zauroczenia mi przeszły, obecnie nikt już mi nie zawrócił w głowie tak jak oni.

Gość gość
Zbigniew Bartman..mmm :)) i oczywiście aktor William Levy :))

Gość gość
William Levy albo Riz Ahmed

Gość gość
młody Jon Bon Jovi, młody Joey Tempest. młody Axl Rose, (choć dwóch pierwszych po dziś dzień są sexy) Jude Law, Brad Pitt.

Gość gość
rychu z klanu

Gość gość
Tom Hardy!

Gość tekillaa
No, no.. muszę przyznać, że same ciacha :D W końcu jacyś mężczyźni prawdziwi ;) U mnie w pracy są kobiety, które mówią tylko o dzieciach, mężach, blabla.. Chciałam je rozruszać i zapytałam ich o to samo co Was. Najpierw były oburzone, a później wszystkie wstydliwie wyznały (8 nas jest), że Bednarek! I to pewnie dlatego, że jakiś czas temu dawał u nas koncert i tylko on nasunął im się na myśl. Smutne trochę. A ja jestem wśród nich najmłodsza, a mam 30 lat ;) Może nie jest zły, ale jak dla mnie stanowczo za młody.. nie mój klimat. I aż mi ulżyło, że tutaj padały różne odpowiedzi :D

Gość gość
Kuba Wojewódzki!