Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Protezy zebow Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z Was zna sprawdzony gabinet/klinike w Warszawie gdzie robia dobrej jakosci protezy zebowe? Moja mama niestety musi zaczac nosic proteze (bardzo zaawansowana parodontoza, konieczne jest usuniecie pozostalych zebow) i chce zeby poszla w dobre miejsce. Z gory dziekuje!

Gość gość
podbijam. naprawde nikt nic nie wie?

Gość gośćMariola77
Ja osobiście protezy zębowej nie robiłam, ale słyszałam, że w Warszawie to warto w Impladent - super podejście do pacjenta i dobre ceny. Jak sobie wejdziesz na ich stronę http://impladent.pl/uslugi/protetyka/ to możesz co nieco poczytać o tym jak to u nich wygląda.

Gość Greys90
Moja mama korzystała z usług kliniki ODENT http://odent.zohosites.com/ i była bardzo zadowolona, szczególnie z ich podejścia do każdego pacjenta. Robią wszystko aby każdy pacjent był zadowolony z ich usług oraz efektu.

Gość gosiaPo
Ja rozważałam protezkę (straciłam cztery zęby przez wypadek :/ ). Na szczęście w gabinecie przekonali mnie do implantów. Teraz sobie nie wyobrażam, żebym musiała codziennie wkładać i wyjmować protezkę. Jestem z Płocka, ale robiłam w Warszawie właśnie - we wspomnianej już tutaj klinice Impladent. Weźcie może z mamą zobaczcie tam? Czytałam tam jakieś ulotki, że niby wstawiają też większe ilości implantów od razu w tym samym dniu. Ale to byście musiały popytać, bo mnie nie interesowało, więc nie sprawdzałam.

Gość beza35
Oooo, zdecydowanie polecam Impladent. Ja tam trafiłam jak musiałam 3 lata temu zrobić implant. Moja ówczesna dentystka nie robiła takich zabiegów. Teraz tę klinikę polecam każdemu! Profesjonalnie, dobra atmosfera, super sprzęt.