Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy są tu jakies mamy z uk które miały lub mają założony implant antykoncepcyjny ? Z tego co wiem tutaj jest to dość popularne. Mój GP polecił mi własnie implant ponieważ jest bezpieczny przy karmieniu piersią oraz ze względu na moje wysokie ciśnienie. Interesuje mnie jak się czujecie stosując go

Gość gość
.

Gość gość
Ja czulam sie fatalnie,wiecznie bylam rozdrazniona i placzliwa,nie mialam ochoty na sex i utylam.Czekalam cierpliwie az objawy przejda ale sie nie doczekalam,nawet moj maz mnie namawial do wyciagniecia i tak tez zrobilam.Mialam 5 miesiecy i nie polecam ale jest to tylko i wylacznie moja opinia.Moja kolezanka jest bardzo zadowolona i nie ma zadnych z wymienionych przezemnie objawow.Tylko i wylacznie musisz przekonac sie sama,bo opinie o implancie sa podzielone.Moze to glupie porownanie ale to troche tak jakby zapytac inna kobiete jaki miala porod i sie tym sugerowac :-P Niestety kazda z nas jest inna,ale mysle ze warto sprobowac,ja tez musialam sie przekonac na swojej skorze !

dziękuję za odpowiedz, wlaśnie słyszałam takie opinie jak Ty opisujesz. Na szczęście można go wyciągnąć w każdej chwili, więc chyba warto spróbować :)