Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cen01

Samochód

Polecane posty

Gość cen01

Jaki samochód jest dobry za przyzwoitą cene jeżeli chodzi o osobowe ?

Jaki przedział cenowy i wielkość Cię interesuje?

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Jak dla polaczka to mało śmigany Golf IV w dizlu :classic_cool: po 90 letnim lekarzu z Niemiec który jeżdził nim tylko do kościoła w słoneczne dni a przez resztę roku trzymał pod kocem w dobrze ogrzewanym garażu 🖐️

Gość cen01
chodzi mi żeby był oszczędny na paliwie lub gazie a wielkość standardowa

Gość cen01
a cena do 3000 zł

Gość cen01
Czy ktoś się jeszcze odezwie ?

Gość gość
rower:)

Gość gość
Do 3000 to mało śmigane TICO z niemiec :D:D:D

Gość Paula

Mój mąż  twierdzi, że w przypadku kupna samochodu używanego najważniejsze jest skąd się go kupuje. Dlatego my zawsze kupujemy auto po kontrakcie. Czyli wcześniej ktoś je leasingował przez ok. 3-4 lata, a teraz można je odkupić. Pewny przebieg i pełna historia serwisowa są możliwe tylko w przypadku takich aut. Tym bardziej, że one są często dobrze wyposażone, bo wcześniej jeździli nimi dyrektorzy w dużych firmach. Wystarczy sprawdzić chociażby na Master1.pl, my tam kupowaliśmy ostatniego naszego Passata. 

Gość Kicza

Najlepsze są auta z salonów no i mają gwarancje zawsze, a to dość istotne. Na przykład my mamy z mazdy Klimczak w Częstochowie i nam się sprawuje. To już drugi samochód w rodzinie od nich i moim zdaniem japońskie auta to jedne z najlepszych

Gość Kamila

Ja też znam Master1.pl, to jednak z większych firm w Polsce sprzedająca samochody używane. One chyba pochodzą kontraktów leasingowych, więc powinny być dokładnie sprawdzone. Ale w sumie ciekawa jest także opcja abonamentu od nich. Mi jako kobiecie to akurat bardzo pasuje, bo dostajesz auto na rok czy dwa lata i nie przejmujesz się żadnym naprawami, ani serwisem. No i ubezpieczeniem, a w moim przypadku, jako młodego kierowcy to jest oszczędność nawet kilku tysięcy rocznie. Narazie ludzie trochę się krzywią, ale myśle, że z czasem to będzie coraz popularniejszy sposób korzystania z samochodów.