Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leżałam teraz tydzień w szpitalu MSW na gastrologii i powiem wam, że niektóre pi

Polecane posty

Gość gość

pielęgniarki i salowe to w ogóle powinny mieć zakaz wykonywania zawodu :O takie poniewieranie pacjentów i taki brak szacunku, szczególnie do tych starszych, niedołężnych, aż się naprawdę przykro robi człowiekowi. na szczęście większość była normalna. ale bajzel jest na tym oddziale że głowa mała.

Gość gość
Lekarze tez sa znieczuleni, generalnie skrzywieni ludzie

Gość gość
większość na tym oddziale lekarzy, pielęgniarek, salowych i nawet kuchenkowych była naprawdę fajna, serdeczna, troskliwa. ale były takie jednostki że naprawdę aż dziw bierze że takie osoby nadal tam pracują bo się do tej pracy po prostu nie nadają. bo to trzeba mieć do ludzi podejście.

Gość plus
Takie przypadki należy opisywać operując nazwiskami. Wysyłać skargi do dyrektora szpitala i do wiadomości NFZ. Na ich miejsce czeka personel, który pracuje z powołania a nie z łaski. Takich pracowników służba zdrowia powinna szybko wymieniać. Byłam w NY w szpitalu przy mojej siostrze /która była tam operowana/. Można pozazdrościć chorym, że mogą być obsługiwani przez taki personel.