Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niteczka123

Okres po porodzie, jak to jest

Polecane posty

Gość Niteczka123

Witam w sierpniu urodziłam dziecko, teraz ma 6 miesięcy.cały czas karmię piersią. 7 stycznia dostałam pierwszą miesiączkę po porodzie, 22 stycznia miałam jednodniowe plamienie i do tej pory nic, okresu nie ma. Przed ciążą cykle miałam zawsze 29 dniowe więc powinnam dostać @ 5 lutego. w okolicach tego 5 lutego ciągnął mnie brzuch, pobolewał jak na miesiączkę. trwało to z 3 dni. co chwilę biegałam do toalety bo myślałam, że dostałam okres, ale nie. Po tych 3 dniach brzuch przestał boleć, czuję się normalnie , okresu nie mam do tej pory. Miałyście może taką sytuację, że dostałyście okres po porodzie a potem długo nie miałyście kolejnego? To mój 2 poród, po pierwszym miesiączkę dostałam 2,5 miesiąca po porodzie i już była jak w zegarku. co 29 dni. A teraz jakoś tak dziwnie.

Gość Tosziiiiiiii
Po porodzie mozesz go nie miec nwt kilka miesiecy wiec bez obaw ;) ewentualnie odwiedz ginekologa

Gość gość
ja po pierwszym dostałam 8 mc regularnie, po 2 po 3 mc, okres co 3 mc, po 3 po 6 mc, regularne 28,30 dni... nie ma reguły:)

Gość Niteczka123
no nie chodzi mi kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie. bo ja już go dostałam - 7 styczeń. tylko teraz czekam na kolejny, którego ani widu ani słychu ;) teraz mam 40 dzień cyklu. zawsze miałam 29 dniowe 7 stycznia dostałam pierwszy okres po porodzie. 22 stycznia miałam delikatne plamienie i od tej pory cisza

Gość Niteczka123
gość, z tego co napisałaś to po 2 porodzie dostałaś okres po 3 miesiącach od porodu i miałas go co 3 miesiące?

Gość gość
po porodzie cykle mogą być nieregularne