Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy cos poza negatywem grozi na all

Polecane posty

Gość gość

jak sie tafi na kawał h**

Gość gość
wycieczka w bagazniku bmw do lasu i przetracone nogi?:P

Gość gość
nie ale serio pytam ? jakies sądy czy co ?

Gość gość
jak kogos oszukales, albo okradles to tak, moze cie pozwac

Gość gość
to bylo tak wystawiałam aukcje (za 1zł) ale napisałam ze tego NIE SPRZEDAJE bo to jest ogłosznie ( szczegóły były w aukcji) i oczywicie ktos to kliknał

Gość gość
To znaczy Ty oszukujesz czy Ciebie oszukano? Jak Ty oszukujesz- ostrzeżenie od Allegro (po trzech mogą zawiesić konto), negatyw, no i droga sądowa.

Gość gość
ALE CZY TO BYŁO OSZUKAŃSTWO ? napisałam wyzej

Gość gość
daj link do aukcji, a na allegro nie ma opcji wystawiania ogłoszeń, już mogłaś napisać że wystawiasz na aukcji zdjęcia a przedmiot można kupić tu i tu

Gość gość
no wiem ze nie ma tylko w aukcji napisałam ze tej rzeczy nie mam (i takie tam) i oczywiscie cwaniak klinął i teraz chce wysyłki ja nie wyslę tylko mam pytanie jak to sie moze skonczyc negatyw mi wisi tylko czy cos jeszcze ja zadnych pieniedzy nie chce

Gość gość
Widziałam ogłoszenia np. aut ale tam nie ma kup teraz opcji- a jeżeli była to było kiedyś ze facet szprzedał dom za 10tys zł ;) hah jedynie na co mógł liczyć właściciel to na wyrozumiałość osoby która go niby nabyła- sprawa była w sądzie

Gość gość
trzeba było dac zaporowa cene mnimalna

Gość gość
nie to był własciwie drobiazg .wart ok 30 zł no ale zawsze bede w plecy nie wiem czy warto sie szargac ale uwazam ze to jest cwaniak

Gość gość
Nie przyjmij zapłaty, usuń konto, sprawy nie ma.

Gość gość
JAK SIE USUWA KONTO ? ? ?

Gość gość
to raczej Ty chciałaś być cwana, a on po prostu CIę przebił; jeśli nie chcesz czegoś sprzedać to nie wystawiaj, tym bardziej jeśli tego nie masz; jeśli nie chcesz płacić allegro kosztów to wystaw na tablicy albo gumtree, z tego co wiem to można się na allegro wystawić z ogłoszeniem jak o firma - chyba coś takiego widziałam jakiś czas temu

Gość gość
ACHA..moge to zrobic za miesiąc noż kuźwa

Gość gość
jak wartosc 30 zl to olej sprawe - dostaniesz negatywa i to wszystko bo niby sprawe w sadzie ci zalozy o przedmiot warty 30 zł? przeciez nawet kradziez teraz zaczyna sie od 450 chyba :-)

Gość gość
a tak z ciekawosc PO CO wystawialas przedmiot ktorego nie masz? bo czegos tu nie jarze

Gość gość
taka była aukcja ''proszę nie licytować ! to nie jest aukcja ( tu była nazwa) to jest ogłoszenie --mam możliwość zamówienia (nazwa)w cenie 23,90 zł -( 5 szt)-- potrzebuję 5 chętnych :) - proszę o meila wtedy wystawię aukcję koszt przesyłki 10 zł

Gość gość
miałam mozliwosc zakuu czegos b.tanio ale od 5 szt jako nie chciałam z tym zostac to taką wystawiłam aukcje było sporo wejśc. a on kliknął

Gość gość
no wlasnie kojarze laske co dostała wezwanie do sądu na drugi kraniec polski ! a najsmiejsze jest to ze klientka sie pomyliła i chcała zwrócić. a ta sie nie chciała zgodzic i wezwanie.czujecie

Gość gość
nie mogla dostac wezwania do sadu na drugi koniec polski. sprawe zakladasz tam gdzie przynalezy pozwany

Gość gość
no uwierz ze dostała

Gość gość
pieprzycie, sprawę zakłada się tam gdzie się mieszka! Grozi ci sprawa sądowa, najlepiej skontaktuj się z tym kto to kupił, przeproś i poproś o wyrozumiałość. To TWÓJ błąd, ponieważ nie wystawia się przedmiotów których się nie ma-to Ty jesteś oszustką.

Gość gość
ale jaką wyrozumiałość ? jak facet kupił z premedytacją w aukcji pisałao wyraźnie,nie ma mowy o pomyłce facet kliknął i teraz żąda to nie jest gość z którym sie mozna dogadac

Gość gość
aukcja to aukcja, miał do tego prawo, do ogłoszeń służą portale ogłoszeniowe a nie allegro.

Gość gość
zgadzam się z postem powyżej, allegro nie służy do wystawiania ogłoszeń tylko do kupowania/sprzedawania. Ja też często nie czytam opisu tylko kupuje, nie mam takiego obowiązku.

Gość gość
Nic Ci nie zrobi. Napisz ze wyraźnie napisałas zasady aukcji i w związku z tym, ze był jedną osobą a nie było żadnych inntych propozycji (a wyraźnie napisałas ze po 5 ofertach aukcję wstawiasz) to niestety zgodnie z trescia aukcji jest ona nie ważna. Krótko zgodnie z opisem. Napisz w ten sposób tak dyplomatycznie. On nic nie jest w stanie zrobić zasady aukcji wyjaśniłas także nawet jakby chcial się sadowac to nie wygra i nie martw się. Takze prócz negatywa nic nie moŻe zrobic.

Gość gość
Do goscia z 23:08 to ze ktoś nie czyta tresci aukcji to żaden argument to tak samo jakbys nie przeczytala tresci regulaminu przykładowo przy braniu pozyczki. Możesz nie czytac ale pozyczka jest brana na zasadach w regulaminie. Zresztą kupowanie bez czytania to glupota

Gość gość
no ale osoba wystawiająca aukcję powinna znać także regulamin allegro.