Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesserr

codzienna sennosc i brak siły po śniadaniu 2 godziny

Polecane posty

Gość alesserr

morfo w normie, niby wyniki super a ja z rana jestem sztywna, senna i nie mam na nic ochoty.. siedzę i czuję się sztywna, zimna i senna.. usnac jednak nie mogę.. nie piję kawy, yerba i zielona herbata bardzo pomagają ale krótkotrwale.. nie wiem co robic, budzę się już w godzinach obiadowych i do kolacji jestem wydajna.. pózniej wieczorne zmęczenie

Gość mistrzostwo wszechswiata
A jestes typem skowronka czy sowy? O ktorej wstajesz a o ktorej chcialabys wstawac?:-) moze tu jest problem

Gość gość
może nietolerancja glutenu

Gość gość
widocznie jesz za mało mięsa, twoja dieta jest uboga w ten jakże energetyczny i pożądany dla organizmu składnik

Gość alesserr
w sumie to nawet jak już zjem to czuję zmęczenie.. i trwa.. jem razowy chleb na zakwasie, wędlina, warzywa, nabiał, jajka, herbata bez cukru

Gość alesserr
chodzę spac pózno bo około 1 w nocy, ale wstaję spokojnie koło 10-11 tak się wysypiam. Chciałabym wstawac o 9, ale to tak na siłę. Z mięsa.. to 5 x tyg jem przeważnie wędlinę na śniadanie, czasem w weekendy jajka, owsianka, płatki, ser żółty czy naleśniki i nie ma znaczenia co zjem bo czuję zawsze tak samo. Raz w tygodniu ryba, mięso na obiad około 2-3 x tyg.

Tak często objawia siew depresja,nie musisz być smutna aby mieć depresję wbrew temu co bombardują media.

Gość alesserr
hm nie wiem co robic..