Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różowy śluz o czym może świadczyć? plus jeszcze jedno pytanie odnośnie okresu

Polecane posty

Gość gość

Jestem ponad tydzień po okresie, ale zauważyłam, że miewam różowy hmm śluz. jest to bardzo jasno różowy wpadający w kremowy. Co prawda moj partner był we mnie bez zabezpieczenia, ale to był tylko moment, a tak to standardowo prezerwatywa. Zazwyczaj pojawia się po 'palcówce'. Jakie są prawdopodobieństwa [?]: 1. Ciąża - chociaż w to wątpie [przed okresem robiłam testy i wyszlo iż nie ma ciąży] 2. Zadrapanie - być może. 3. Infekcja? - nad tym się mocno zastanawiam, bo czuje ostatnio swedzenie i zmiany w zapachu. Ginekologa mam dopiero 27 lutego, więc wolę pierw zapytać was dziewczyny czy miałyście podobnie. Dodatkowe pytanie: Czy wrócić do tabletek anty? Jak tak to jakie polecacie? Historia: Wcześniej brałam novynette a potem mediane [podwojone hormony] ale zrezygnowałam z hormonów i od tamtej pory miałam regularny okres, ale od stycznia zamiast 7 dnia miesiąca pojawia mi się 4 i 5 dnia miesiąca a przedtem są małe plamienia. Wcześniej tak nie mialam. Czy to ma związek z tym iż znowu mi się rozreguluje [jak to mialam zazwyczaj przed braniem anty], czy to z powodu ponownego rozpoczecia wspolzycia z partnerem lub też stres związany w tym okresie czasu. Liczę na pomoc i z góry dziękuje.

Gość gość
bump

Gość nicnic
xD

Gość gość
plamienie okołoowulacyjne