Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak chłopakowi wytłumaczyć ślady na ciele

Polecane posty

Gość gość

Irytuje mnie gdy chłopak wypytuje się mnie skąd mam taki czy inny ślad w tym miejscu. Jakaś pręga na kręgosłupie itp. Ja sama dobrze nie pamiętam swoich śladów, mówiłam mu, że nie chcę o tym rozmawiać. Bo co, mam mu powiedzieć, że to mój tato z którym on dziś normalnie się dogaduje? Wiem, że powinnam ufać mojemu chłopakowi ale jakoś nie chcę tego wyciągać. Po za tym czasem dawne ślady wychodzą jakby na nowo... A on się wtedy martwi co to i drąży temat :(

Gość gość
ojciec cie leje ?

Gość gość
teraz jest juz w porządku, ale ojciec nie umiał ze mną rozmawiać. Czasem jak go wkurzyłam to oberwałam. Teraz mam dziwne ślady tu i ówdzie, a czasem wychodza jakby na nowo i to jest najgłupsze. Stosuje rózne kremy i stosowałam ale już po ptokach, pewne rzeczy mi zostana. A chłopakowi nie chce o tym mówic, bo teraz jest wszystko ok, wiem, ze ojciec juz mnie nie uderzy bo jestem pełnoletnia.

Gość gość
powinnas powiedziec prawde chłopakowi i nie ukrywac tego , mnie tez czasem ojciec wprał ale nie aż tak żeby mieć slady na ciele ... :( pogadaj z chłopakiem .. nie czekaj z tym

Gość gość
Długo jesteś ze swoim chłopakiem? Jeśli to początek związku to rozumiem, że nie o wszystkim jest łatwo powiedzieć, ale uważam, że kiedyś w końcu powinnaś. Kto jak kto, ale chłopak to najbliższa osoba i nie powinnaś się przed nim takich rzeczy wstydzić.

Gość gość
Kablem cię bił że zostały ślady?

Gość gość
dobrze mówi gość powyżej, powiedz prawdę chłopakowi. pomyśl, chłopak może pomyśleć, że masz na boku innego który robi ci te ślady. na prawdę przemyśl to sobie. szczera rozmowa jest gwarancją na udany związek. powodzenia. pozdrawiam ciepło.