Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście kiedyś chorowali na raka to...

Polecane posty

Gość gość

jedzcie ostrą paprykę i sosy z niej. Każda odmiana ostrej papryki zawiera kapsaicynę, która łączy się z mitochondrium komórki rakowej i je niszczy

Gość gość
Skąd masz takie wieści

Gość gość
z różnych źródeł, aha i wystrzegajcie się glutenu...

Gość gość
kapsaicyna to ten składnik, który powoduje uczucie palenia, ale nie ma złego wpływu na zdrowe komórki

Gość gość
no ja tez slyszalam o tym, ale czy to dziala na kazdego raka?

Gość gość
działa na każdego, kapsaicyna jest związkiem chemicznym, która łączy się z każdym mitochondrium zmienionej komórki

Gość gość
pitu pitu. Kapsaicyna, grzybki i inne bzdury. Jesli macie raka to nalezy odstawic jak najbardziej cukry i tluszcze trans..

Gość gość
to normalne że należy odstawić wszystko co szkodzi... ale jak już masz tego raka to lepiej leczyć się tym co dała ziemia, ale rozumiem że większość ludzi jest i tak już otumaniona przez koncerny sztucznych lekarstw i niezdrowego leczenia więc wydaje im się, ze lekarze są bogami i należy im ufać bezgranicznie a nie Stwórcy

Gość gość
a gluten jest bardziej szkodliwy od twojego białego cukru

Gość gość
manipulacja rynku doprowadziła do tego że nie znamy innych metod leczenia niz to co nam wtłoczy do mózgu telewizja, ale jak zwykle chodzi o pieniądze

Gość gość
a tak gluten jeszcze gorszy niz cukier, to prawda.

Gość gość
Ja wiem jak szkodliwy jest gluten, ale nie w sensie nowotworowym.. a "moj cukier" (a razej weglowodany w szerszym zakresie) odzywiaja komorki rakowe.

Gość gość
brokuły są antyrakowe też, każde zdrowe jedzenie pomaga utrzymać organizm w pełnym zdrowiu

Gość gość
jestem swiezo po raku w rodzinie, wiec kapsaicyny sryny i inne grzybki przerabialismy.

Gość gość
bzdury, na raka nie ma żadnej pomocy

Gość gość
brokuły, rośliny kapustne, borówki

Gość gość
proste węglowodany odżywiają raka, a jeśli kogoś ciągnie na słodkie codziennie to znaczy że ma grzybice organizmu, wystarczy odstawić biały proste węgle, żólty ser a po dwóch tygodniach grzybica ustępuje

Gość gość
"jestem swiezo po raku w rodzinie, wiec kapsaicyny sryny i inne grzybki przerabialismy" jak widać nie przerabialiście wystarczająco...

Gość gość
dla tłumoków rak to wyrok

Gość gość
dawno znajomy wyleczył się z zaawansowanego raka ostrą papryką i chyba sokami z marchwi, tak mu zalecił jakiś lekarz medycyny niekonwencjonalnej, wolał iść tam niż męczyć się na chemioterapii która niszczy cały organizm i nie daje gwarancji przeżycia... w sumie logiczne podejście

Gość gość
osobom którym niby kapsaicyna nie pomogła (chociaż w to nie wierze - było jej za mało albo była zmieniona przez inne leki) polecam profilaktycznie ją spożywać, bo rak wyleczony "normalnie" ma duże szanse na powrót a w takim przypadku lekarz nie polec***acjentowi jak profilaktycznie prowadzić życie...

Gość gość
"jak widać nie przerabialiście wystarczająco...!" Wal sie..

Gość gość
Facet chory na raka otrzymywał dożylnie 600ml witaminy C, po dwóch tygodniach zauważono, że nowotwór zwolnił z rozwojem, aż w ogóle przestał się rozwijać.

Gość gość
"wal się" więcej pokory...

Gość gość
to bezczelne mówić innym że kapsaicyna nie pomaga tylko dlatego ze jemu nie pomogło. inne osoby chorujace na raka moga widziec w takich metodach ostatnia deske ratunku a jak przeczytaja ze komus to nie pomoglo to odechce im sie leczyc, ten idiota co to napisal powinien sie dwa razy zastanowic bo nie tylko on zyje na tym swiecie!!

Gość gość
"więcej pokory..." Pokory? W stosunku do Ciebie?? Smierc bliskiej osoby uczy pokory w wystarczajacym stopniu.. Dlatego Twoj wczesniejszy tekst, ktory byl mocno nie na miejscu, nie wzbudzil we mnie checi do dyskusji na poziomie.

Gość gość
"jestem swiezo po raku w rodzinie, wiec kapsaicyny sryny i inne grzybki przerabialismy." k***a mac nastrzelac po pysku to za malo

Gość gość
w wystarczającym stopniu to dla innych za mało. Z Twojej strony było grubym nietaktem pisać, że coś na raka nie pomogło. Jeśli ktoś z Twojej rodziny nie przeżył co Ci bardzo współczuję to Twoje chamskie odzywki nie przywrócą tej osobie życia a mogą odebrać nadzieję innym. "nie zawsze mów co wiesz lecz zawsze wiedz co mówisz"

Gość gość
W moim domu od lat zrobię się pije .

Gość prazykwantel sprzedam

Leki przeciwpasożytnicze, przeciwgrzybicze, antybiotyki w leczeniu raka alternatywne eksperymentalne leki rak nowotwór prostaty, wątroby, skóry, płuc, jelita grubego, piersi, jajnika, kości, mózgu, wątrobowokomórkowy, kory nadnercza, ostra białaczka szpikowa, głowy i szyi, podstawnokomórkowy skóry, trzustki, szpiczak mnogi, kostniakomięsak, mięsak, rdzeniak, glejak wielopostaciowy, kolczystokomórkowy skóry głowy i szyi.

Nie mam żadnego wykształcenia medycznego, jestem tylko handlowcem, traktuj to zestawienie leków, jako reklamę informacyjną.
Specjalizuję się w sprzedaży leków przeciwpasożytniczych, przeciwgrzybiczych, antybiotykach, które są albo trudno dostępne lub całkowicie niedostępne, nie wprowadzone jeszcze do sprzedaży lub wycofane.

Postanowiłem napisać to zestawienie leków, które oprócz swojego podstawowego zastosowania, są używane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te również wzmacniają działanie specjalistycznych leków przeciwrakowych.

Z listy wykluczyłem leki, których nie posiadam w sprzedaży, natomiast mogę je sprowadzić na zamówienie. Wszystkie leki pochodzą z Tajlandii, gdzie mieszkam. Mogę też szukać w Indiach i innych okolicznych krajach.

W ostatnich miesiącach szereg osób zwróciło się do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkologów, ktorzy nie mogli wystawić recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego. Zawsze konsultuj sie z onkologiem, jeśli zamierzasz się leczyć samodzielnie. Jeśli lekarz nie chce z Tobą współpracować, to szukaj drugiej opinii.

Leki przeciwpasożytnicze, a szczególnie przeciwgrzybicze, są truciznami. Zabijają pasożyty i grzyby, mogą obciążać wątrobę, nerki, więc w trakcie leczenia antyrakowego powinno prowadzić się systematyczne badania, żeby ewentualnie zmniejszyć dawkę czy zmienić lek.

GRYZEOFULWINA
Działa na większość rodzajów raka.

KETOKONAZOL
Rak prostaty Wątroby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele różnych nowotworów "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, płuc, podstawnokomórkowy skóry. Możliwe białaczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Może wzmacniać inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, mózgu, ostra białaczka szpikowa, płuc, głowy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

DOKSYCYKLINA
Nowotwór mózgu
"The drug cocktail is prescribed by Care Oncology, a private clinic in London, which recommends a statin (a cholesterol-lowering drug), metformin (used to treat type-2 diabetes), doxycycline (an antibiotic) and mebendazole (an anti-worming agent)"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Proszę przekaż znajomym, którzy mogą być zainteresowani tą informacją i moimi lekami.
W przypadku zakupów na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Dziękuję
Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com