Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opaska dla małych dam

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mamą rocznej Nadii. Tydzień temu zaczęłam robić i opaski dla dziewczynek, żeby jak najbardziej odsunąć w czasie konieczność powrotu do pracy. Moja mała wygląda w nich przecudnie :) Może innej mamie też by się spodobały? Oto one : http://allegro.pl/opaska-na-kazda-okazje-77-wzorow-gratis-i3983544252.html Oczywiście zapraszam do zakupu :) ale bardziej jednak zależy mi tutaj na Waszych opiniach? Czy to dobry pomysł lub co byście w nich zmieniły.

Gość gość
Chyba już kiedyś tu pisałaś? Wtedy chyba miałaś mniej do zaoferowania, fajnie rozwijasz się bo ładne są i więcej wzorów. Wtedy bym się zastanawiała nad zamówieniem bo wszystkie były jednakowe praktycznie a teraz całkiem możliwe, że coś wybiorę

Gość gość
Tak :) masz rację. kiedyś był jeden wzór. ale usłyszałam mnóstwo propozycji żeby zrobić większy wybór i oto on :) Cieszę się że się podoba i zapraszam w takim razie do zakupu :)

Gość gość
Z jakiego materiału jest ten pasek na główkę ?

Gość gość
z gumki lamówki.

Gość gość
Nie podobaja mi sie takie opaski u niemowlakow

Gość gość
Z gumki ?? No moim zdaniem gumka dla malutkiego dziecka na główkę to bardzo kiepski pomysł, niestety...gdyby to była bawełna to ok, ale nie gumka ! Główka dziecka się kształtuje jeszcze, poza tym jest delikatna, wrażliwa itp. więc ja bym mojej córeczce nie założyła takiego czegoś..samej było by mi w tym niewygodnie, a co dopiero takiemu maleństwu

Gość gość
Jest to gumka lamówka. Jest bardzo delikatna, nawet jak ja założę na swoją głowę to prawie jej nie czuję. Jest bardzo rozciągliwa i nie uciska. Zresztą większość opasek tego typu na allegro są na niej zrobione. Ale każdy ma oczywiście swoje zdanie. :) Dziękuję za opinię

jak dla mnie nieco kiczowate,ale na pewno niektorym sie spodobają. fajnie ze probujesz cos sama :)

Gość gość
A mi sie podobają . sama kupiłam ostatnio tą w kwiatki jak był tylko jeden rodzaj i jestem bardzo zadowolona . teraz też cos wybiore

Gość gość
mnie akurat tez sie nie podobaja,ale brawo dla autorki!ze cos robi a nie siedzi sfrustrowana na kafeterii. Goscwyzej,przeciez dziecko nie bedzie nosic tej opaski dzien i noc!zadna glowka mu sie zaraz nie zdeformuje!

Gość gość
Rób co chcesz, ale po co ten mały pomiot na poczatku strony?? wstrętne!