Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to mają fajnie w miłości

Polecane posty

Gość gość

miłość sama się znajduje. mają już te 16 lat i już pierwsze związki i tak od związku do związku nic nie muszą robić wystarczy, że się zgodzą

Gość gość
i do tego maja wiecej stref erogennych, orgazm dluzej przezywaja. Dyskryminacja gorsza niz w nazizmie zydow.

Gość gość
Mnie tylko zastanawia w czym ci kolesie którzy budują z nimi związki górują nade mną.

Gość gość
Nie traca glowy dla doopy

Gość gość
nie no pewnie, kobiety mają super dużo lepiej niż facet, co tam że co miesiąc krew im się przez tydzień leje z d**y, brzuch boli tak że najchętniej leżałoby się bez ruchu, kręgosłup piersi wszystko obolałe i tak większość życia póki się nie zajdzie w ciąże, to się ma spokój przez 9 miesięcy żeby potem przez pochwę wielkości kilku cm wyszło dziecko na świat w bólu i krwi. No, także kobiety mają zdecydowanie lepiej, prawda? mają o tyle lepiej, że wedle tradycji nie muszą zabiegać na początku znajomości, bo powinno być na odwrót. Ale i to się zmienia także nie widzę wielu plusów. Jakby mężczyźni mieli dzieci rodzić, to by ród ludzki zaginął, nie mówcie mi więc, że kobiety mają tak bardzo lepiej!

Gość gość
Kobiety maja latwiej od facetow, ale TYLKO W SFERZE EROTYCZNO -SEKSUALNEJ. W pozostalych sferach raczej gorzej.

Gość gość
kobiety to mają fajnie z tymi związkami.

Gość gość
To nie prawda, nie całkiem. Faktem jest że miałam adoratorów od 8 klasy. Ale czasami jak ktoś naprawdę mi się podobał to flaki mi wychodziły z wysiłku jak myślałam o tym kimś. Zazwyczaj dostawałam tego czego chcę. Ale to nie takie proste. Co z tego że faceci się ślinią, jak czasami chodzi o tego jednego.

Gość gość
Kobiety mają łatwiej znaleźć kogoś do związku nawet jak pasztet to zawsze ją ktoś weźmie choćby dlatego żeby mógł mieć regularny seks i tyle w temacie, ale w całej reszcie mają przerąbane.

Gość Ryfka     Goldman
Fajnie jest być kobietą.

Gość gość
Bardzo fajnie wtedy gdy jest sie z fajnym facetem :-)

Gość gość
fajnie że jestem facetem