Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie kobiecie podoba w mezczyznie ze sie w nim zakochuje?

Polecane posty

i ogólnie było widać taki dominujący charakter i że chłopak nie da sobie w kaszę dmuchać ani babie wejść na głowę;)

Gość gość
co dokladnie dla was znaczy "facet z poczuciem humoru"? mamy się uśmiechać codziennie i pożartować ? np. dziś u mnie w pracy stało się coś złego i przychodzę do domu po pracy i mam być w humorze bo moją kobieta każe? wy to jednak jestescie porąbane

Gość gość
nikt Ci, kolego powyżej, nie każe żartować kiedy masz problem i nie jest Ci do śmiechu, chociaż dystans w takich momentach to też pewna zaleta. Facet z poczuciem humoru to taki, który nie jest cały czas ponury i nie traktuje wszystkiego na serio, potrafi zrozumieć ironię czy sarkazm, a nie np. obraża się czy złości przesadnie, kiedy ktoś sobie zwyczajnie żartuje

Gość gość
Szczerze? To najbardziej charakter a przede wszystkim OCZY ^^

Nie chodzi o to, żeby zawsze być uśmiechniętym i w dobrym humorze, z drugiej strony, jak ktoś wiecznie przychodzi z pracy zły to po co być z nim w związku?

Gość piękny i młody
piszecie o charakterze, to o jaki tutaj charakter chodzi, jakie cechy?

Gość gość
owszem charakter i wygląd, musi sie wyróżniać :)

Gość gość
ja np lubię u facetów takie cechy charakteru jak stanowczość, konsekwencję, poczucie humoru właśnie, bystrość, zaradność (jest bardzo ważna) no i w miarę stałe poglądy, żeby nie był jak chorągiewka na wietrze

Gość gość
delikatność i wrażliwośc u mezczyzn jest wazna?

Gość gość
Tak oczy! Zawadiackie lekko rozmarzone spojrzenie. I wszelkie skrajności typu na zewnątrz pewny siebie a w środku niepewny, na zewnątrz twardziel a w środku wrażliwiec i takie tam ;)

Gość gość
Mój mężczyzna podoba się 90% kobiet, nie było takiej, znajomej, koleżanki, przyjaciółki, ciotki, kuzynki i siostry, aby mi nie powiedziała "O jeju, ale on przystojny!" kiedyś się cieszyłam a teraz już tym znudziłam i odpowiadam "tak, tak, wiem..." Spontanicznie o tym że on jest przystojny usłyszałam jeszcze od mojego fryzjera, brata, taty, wujka i....szefa.... Wyglądem można skusi, ale się nie zatrzyma... Osobiście uwielbiam jego uśmiech łobuza, w jaki sposób mruży oczy jak na mnie patrzy, jego dłonie i to jak szybko zawsze rozumie co chce mu powiedzieć.

Mężczyźni są tak naprawdę identyczni jak kobiety tylko że z inną powłoką cielesną. Mnie w obu płciach pociąga jedynie wyjątkowość i unikalność, nie mam na myśli żadnych podtekstów seksualnych. To że ktoś się śmieję, jest wrażliwy, przystojny, stanowczy i inne cechy które wymieniacie to nie jest dla mnie nic co mogłoby przyciągnąć mnie do drugiego człowieka.

Gość gość
Dziewczynom podoba się wrażliwość i empatia u mężczyzn?

Gość gość
Jak dla mnie poczucie humoru u ludzi czy to faceta/kobiety to ogromny dystans do siebie i umiejętność śmiania się z siebie. Nie mam dla mnie nic gorszego jak egocentryczny facet skupiony na sobie i spięty jak guma w majtkach. Co do tego co wolą kobiety nie ma reguły. A raczej może się to zmieniać z wiekiem. A ty w jakiej kat, wiekowej szukasz. Mam teraz 34 lata i inne miałam potrzeby jako 15, inne jako np 25 , a teraz również czego innego oczekuję. Jako 15 latka zakochiwałam się na zabój raczej w nieodpowiednich chłopakach,mogłabym powiedzieć ze zakochiwałam się w projekcji chłopaka niż w nim samym. Jako 25 latka chciałam mieć godnego kompana do zabawy. Jako 30 latka szukałam odpowiedzialnego partnera i ,,ojca ,,. To ze nie bardzo na tym wyszłam to inna sprawa. Każda kobieta jest inna i czym innym się kieruje. Dodam tylko ze z rozmarzeniem wspominam takie związki które zaczęły się wprost od pierwszego wejrzenia. Po pierwszym spojrzeniu czasami wiadomo ze to jest to, tylko bywa tak że serce by chciało a rozum nie. Powodzenia

Gość matka swojego syna
tak, szeroko pojęta inteligencja... czyli, składa się na nią: *to, żeby potrafił wypowiedzieć się w tematach, jakie będziemy poruszać podczas rozmowy, żeby miał jakąś wiedzę i nie przytakiwał mojemu zdaniu-tylko wyrażał własne; poza tym błyskotliwość, umiejętność szybkiej reakcji, trafna riposta (może być cięta;) ) *poczucie humoru (sama mam tzw. "specyficzne", miło, żebyśmy "nadawali na tej samej fali") - chodzi o to, żeby nie był sztywniakiem, żeby potrafił się śmiać także z siebie... *powinien być troskliwy - czyli, że ja i moje sprawy będą dla niego istotne, w razie porażki będziemy wspólnie szukać rozwiązania, a w razie sukcesu będziemy go wspólnie oblewać ;) *zazdrość, ok... ale nie może być zaborczy, muszę mieć czym oddychać *powinien szanować mnie, moich bliskich - miło, żeby nasz stosunek do dzieci był podobny :) *no i najważniejsze na koniec-dojrzałość! nie ważne, ile masz lat... powinieneś umieć stawić czoła kryzysowej sytuacji, być męski w swoim zachowaniu, na tyle, żeby kobieta czuła się kobieco w Twoim towarzystwie :)

Gość gość
no nie wiem no tak to zawsze jest no przecie no tak :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
co to jest umiejętnosc szybkiej reakcji?

Gość ola fasola
Ja swojego kocham nad życie Jest bardzo mądry życiowo i inteligentny Ma swoje pasje sport,wedkarstwo Bardzo mnie dowartosciowal a miałam z tym problem,czuję się piękna zdolna uwielbiam się dla niego starać i dbać o siebie i dom Nigdy nie reaguje nerwowo,wprowadza w domu wesoła spokojną atmosferę Dużo rozmawia z dziećmi dba o nie począwszy od tego czy są głodne,odpowiednio ubrane po ich rozwój i rozrywki,wycieczki i ma bardzo rozwinięty instynkt ojcowski. Jest perfekcyjny w swojej pracy-kamieniarstwo głównie kominki schody.,.kocha to co robi Zapewnia mi dużo ciepła czułości romantyzmu i mimo 6 lat razem wciąż tak samo namiętnie dotyka całuje że mam motyle w brzuchu i nogi miękkie, Żona i dzieci na pierwszym miejscu nie kumple nie rodzice nie komputer chociaż widać że dalsza rodzina mama rodzrnetwo przyjaciele też są bardzo ważni. Gardzi i krytykuje te same rzeczy,cechy i zachowania co ja Wiem że przy nim nie stanie się nam żadna krzywda jest wysoki szybki i bardzo silny,wzbudza respekt wyglądem głosem sposobem bycia Cudownie tańczy Pomaga w domu i jak mało który facet on wie ile poświęcenia wymaga ogarnianie domu zakupy gotowanie pranie wychowanie dzieci bardzo to docenia i dzieli obowiązki Realizuje plany cele marzenia Jest szczery mówi otwarcie jak mu się coś nie podoba Uwielbia seks i jest w tym cudowny Bardzo stabilny emocjonalnie,nie reaguje nerwowo wręcz łagodzi sytuacje a kiedy trzeba wiem że zaprowadzi ład i porządek Jest dobrym przyjacielem,psychologiem,kochankiem,partnerem ojcem naszych dzieci bardzo uczciwym i uczuciowych... Potrafi się zachowac w każdym towarzystwie Uwielbia dzieci a one jego,jest duszą towarzystwa Wady pewnie jakieś posiada ale widocznie są tak blache że zalety je przyćmiewaja i nie zrobił mi do tej pory nic przez co musiałabym płakać czy mieć wątpliwości co do niego.zawsze był przy mnie dbał i nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość ola fasola
Wcześniej miałam trzech partnerów z czego jeden bardzo mnie skrzywdził wykorzystał oszukał i zdradzał,bylam pewna że już będę sama w każdym facecie coś mnie irytowalo draznilo wkurzalo odrzucalo...zważając na moje krytyczne spojrzenie na płeć przeciwną,jestem zaskoczona że wogole udało mi się zaufać komuś,czuć się swobodnie i spokojnie,komfort że jest równie zakochany i oboje dbamy o siebie równie mocno,o dom dzieci rodzinęvmaksymalnie...to cudowne uczucie...

Gość matka swojego syna
umiejętność szybkiej reakcji - miałam na myśli dyskusję! to jest brak jąkania się, bo nie wie co powiedzieć, jak jakiś ćwierćinteligent to, co mówi jest adekwatne do tematu i tego, co chwilę przed nim powiedziałam ja-czyli, że odnosi się do moich słów, a nie tylko czeka na okazję żeby powiedzieć swoje i cześć... :)

Gość gość
matka swojego syna bardzo konkretne wymagania ;)

Gość gość
matka swojego syna bardzo konkretne wymagania ;)

Gość gość
Do laski,której facet w kinie chce się przysiadać do innej i w ogóle na jej oczach podrywać inne -krótka piłka-na taki prostacki tekst(nie śmieszny!) mam tylko jedną odpowiedź : TO S********J ! IDŹ DO NIEJ! Gdyby tę próbę wywoływania zazdrości w celu podbudowania ego skwitowal,ze "to żart",to sama bym wstała u usiadła gdzie indziej. Dlaczego znosisz takie prostactwo? To nie jest poczucie humoru,nie daj sobie wmówić,że nie znasz się na żartach,bo tak c***ewnie mówi,jak się wsciekasz.To jest manipulacja .Lubi cię wyprowadzać z rownowagi.Lubi widzieć ,jak bardzo cię to rani.Nie cierpię takich typów.

Gość gość
*bo ci tak pewnie mówi ! ta cenzura jest bezmyślna!

Gość gość
A ja w moim się zakochałam,bo nie był ,jak większość facetów,jak kawał betonu,skupiony na sobie,nic nie rozumiejący,nieempatyczny czy bezmyślny.A do tego ma piękne,inteligentne spojrzenie i szeroką klatę:)))

Gość albinka24
mężczyzna może nauczyć się być wrażliwym?

Gość gość
up

Gość gość
mnie nieustannie fascynuje jeden mężczyzna, za podobieństwo, (mówi i reaguje jak ja - chociaż ostatnio coraz mniej )

albinka - a niewrażliwa kobieta może nauczyć się bycia wrażliwą?

Gość gość
Wrażliwość, empatia, inteligencja, uśmiech, spojrzenie, zachowanie, klasa, kultura, zaradność, otwartość