Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszczenkowa

Oglądam igrzyska w Soczi i to mnie zmobilizowała do uprawiania sportu

Polecane posty

Gość pluszczenkowa

Wymyśliłam sobie, że się zapiszę na łyżwiarstwo figurowe. Od września albo następnego stycznia będę mieszkała w Warszawie i w związku z tym mam pytanie, czy jest tam jakieś lodowisko czynne cały rok? Albo słyszeliście może o jakichś zajęciach dla początkujących dorosłych? Wiem, że dla takiej grupy docelowej są prowadzone zajęcia baletowe, więc może łyżwy też? W każdym razie do tej pory postanowiłam się zapisać na gimnastykę, żeby już łatwiej było mi utrzymać równowagę na lodzie z np. podniesioną nad głowę nogą itp. Super pomysł, nie? :D Pewnie nie wypali, ale jestem na razie tak bardzo pełna entuzjazmu. No i kupiłam przedwczoraj rolki i już wczoraj trochę jeździłam. Trzeba się nauczyć jeździć do tyłu. ;)

Gość gość
sex to też spoty :)

Gość pluszczenkowa
spirala.waw.pl/ - tu fajna oferta! W Warszawie nie ma lodowiska czynnego cały rok, ale jest takie od września do maja. Także da radę. ;) W wakacje i tak wyjeżdżam, to może i tak trafię gdzieś, gdzie jest lodowisko albo skończę z tymi rolkami chociaż. Albo basen, biegi itp. Ale super sprawa! No seks swoją drogą, jedno drugiego nie wyklucza. Ale nie można się ograniczać tylko do seksu. Trzeba jeszcze mieć co robić poza związkiem. ;) A właśnie myślałam też o tańcu towarzyskim, ale jednak wolę łyżwy.