Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy kryzys w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

W lipcu wzięliśmy ślub. Dogadujemy się bez większych problemów. Owszem kłócimy się nieraz jest gorąco, ale mamy ogniste charaktery. Dogadujemy sobie, ale to tylko w żartach.

Gość gość
Kiedy mieliście pierwszy kryzys ?

Gość gość
pierwszy koniec ciąży i porodu, 15 mc po zamieszkaniu razem, kilka mc po ślubie... wyszliśmy z tego cało:) 2 kryzys po 2 porodzie po około 2 latach, myślałam że to koniec, dużo spraw się nawarstwiło, najpierw wywaliłam męża do rodziców, ale dzieci się rozchorowały, kazałam mu wrócić bo w końcu jest ojcem niech też się zajmie... jakoś to ucichło... po mc sama wyniosłam się do mamy bo nie dałam rady psychicznie:P tydzień później byłam w domu:) na walentynki:P wyszliśmy z tego silniejsi, dużo się zmieniło:) od tamtego czasu minął rok i jest naprawdę dobrze:) jesteśmy 3,5 roku po ślubie:)

Gość gość
pierwszy kryzys po narodzinach dziecka.NIC ale to NIC nie jest takie jak dawniej, dochodzi Ci milion obowiazkow, padasz czasami ze zmeczanie, masz depresje z monotonii swojego zycia, uswiadamiasz sobie ze Twoje zachcianki mozesz sobie w dupke wlozyc, bo teraz liczy sie tylko to czego chce dziecko.