Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika33333

strach przed facetami

Polecane posty

Gość Weronika33333

Witam :) Mam 22 lata, cztery lata temu spotykalam sie z facetem okolo trzech miesiecy- po tym czasie stwierdzil, ze nie chce ze mna byc bo nie moze sie we mnie zakocha itp. Ponad rok temu spotykalam sie z nastepnym jakies dwa miesiace- po tym czasiee powiedzial, ze tez nie chce ze mna byc bo kocha swoja byla i spotykal sie ze mna zeby o niej zapomniec. No ok zdarza sie, ale teraz przez to mam straszny dystans do facetow, na samym poczatku znajomosci wydaje mi sie ze zrobia tak samo i koncze znajomosci ze strachu. Tydzien temu zaczal pisac do mnie na fb pewien facet, zaproponowal spotkanie po dwoch dniach, ale ja przelozylam to spotkanie na niedziele bo faktycznie nie mialam czasu- on sie zgodzil, i pisal ze pasuje mu to i ze nie bedzie problemu. Nadeszla niedziela i oczywiscie nie spotkalam sie z nim, sama nie wiem czy byla to jego wina czy moja, poniewaz nie wymienilsmy sie nr tel to kontakt byl tylko przez internet i ani on nie odezwal sie do mnie ani ja do niego chociaz byl na fb. nie wiem co o tym myslec bo w sumie chyba dlatego ze sie balam to wyszlam z fb jak tylko zobaczylam ze jest dostepny- ale z drugiej strony jakby faktycznie zalezalo mu na spotkaniu to tak czy tak napisalby wiadomosc, a i dzisiaj tez caly dzien nie byl dostepny... heh wiem ze smiesznie to wyglada, takie patrzenie co chwile jest czy go nie ma :) ale zastanawia mnie to :) co o tym wszystkim myslicie?

Gość gość
po prostu nie jestes atrakcyjna

Gość Weronika33333
byc moze :)

Gość yyyyyyyrrrr
:)