Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktura z was tez ma meza dresiarza kibica

Polecane posty

Gość gość

jak zyjecie w jednym domu z dresiarzem?

Gość gość
Ty też widzę dobra dziunia jesteś :P hahaha "KTURA" hahahaha

Gość gość
Ktura róra :D

Gość gość
a coś na temat któraś napisze czy tylko sie smiejecie z literówki, czy macie męża albo partnera który jest kibicem i chodzi na ustawki?

Gość gość
hahhahah taa wszystkie sobie robimy dzieciaki z dresem....może jeszcze ortalionowym :/ wszystkie dresy to debile trzeba mieć gowno zamiast mózgu żeby w dresie chodzic ....

Gość gość
męża dresiarza,kibica masakra ?!?!

Mój nie jest dresiarzem, ale kibicem niestety tak :) czasem jeździmy na mecze, albo on sam jeździ z kumplami, ale najczęściej jego kumple przychodzą do nas i jest wieeelka impreza z piwem i pizzą z okazji meczu :p prawie zawsze u nas bo inni mają żony jędze, które fochają się na ich świętowanie :D a ja albo oglądam z nimi albo czytam sobie ksiązkę w innym pokoju :D

Gość gość
czyli zrobiłaś meline z mieszkania tamte madr przynajmniej bydła i bałaganu nie maja w domu

Gość gość
Moj facet jest dresiarzem,tylko w sensie ze chodzi w dresach,tak mu wygodnie i nie przeszkadza mi to,kiedy trzeba zaklada jeansy, kibicem nie jest,na ustawji nie jezdzi!! Jak w ogóle mozna byc z debilem który jezdzi na ustawki?

Gość gość
Niewinnej "literówki" się czepiamy?? hahaha dobre! Masz siano we łbie skoro związałaś się z dresem, potwierdza to poziom Twojej ortografii :P

Gość gość
moj jest kibicem ale tylko przed tv:P a dresów nie posiada, nie cierpie facetów w dresach

Jaką znowu melinę??? :) Nie uważam że jesli pięciu facetów wypije po 3 piwa i zje pizzę przy meczu dobrze sie bawiąc to od razu melina :) No ale niektóym babom nic nigdy nie pasuje...wiadomo :p

Gość gość
Ja tesz mam menrza dresa ale sama tesz jestę dresiarom wienc mi to nie pżeszkadza :D :D :D hehehehe

Gość gość
Najlepiej zamknij mieszkanie i nikogo do niego nie wpuszczaj.To że do kogoś przychodzą znajomi obejrzeć mecz to od razu melina!!!!Uważaj jak Twój mąż pójdzie do takiej meliny i jeszcze zostawi Cie!

Gość gość
idiotko, gdyby to była literówka to byłoby "kutra", a tak to jest błąd ortograficzny. Czyli po prostu jesteś tępa. Tak, wiem. Zaraz zleci się stado baranów, którzy napiszą, że ma dysleksje, dysgrafie i w ogóle jest dysfunkcyjna.

Gość gość
hahaha, jeszcze na ustawki chodzi i ty z nim jesteś? gratuluję dziuniu :)

Gość gość
Chyba pisząć STADO BARANÓW miałaś namyśkli siebie!!!!hahahahahahahahahahahah

Że ludziom sie chce dla głupiej ortografii wchodzić w temat, na który nie mają nic do powiedzenia, żeby tylko kogoś poprawić :D Ktury :p wielkie mi co :p sama kiedyś napisalam może zamiast morze i żyję :p

Gość gość
KingaStefankaFanka a sama wchodzisz:)

Zresztą co tam zwykły czlowiek :p w tvn na paskach w tv śniadaniowej dopiero sa błędy :D ważenie piwa itp :p do nich sie przypieprz bo to skandal żeby byki robić w publicznych mediach

Gość Dziewczyna Dresa
Hej mój facet jest dresiwem, jest bardzo męski (nie dba o siebie), nienawidzi pedałów, chodzi na mecze i na ustawki, pije piwsko

Gość gość
i nie bojisz sie o niego? bo ja sie czasem boje ze nie wróci

ja też można powiedzieć że jestem z dresem :) razem wspólnie kibicujemy klubowi naszego miasta, mój K na co dzień też jest aktywny, gra w piłkę, nie zawodowo ale dla przyjemności z kolegami po pracy i sam mówi że gdyby po każdym treningu czy meczu wilgotny po kąpieli miał się wciskać w jeansy to by go krew zalała, a dresy łatwo zdjąć i włożyć, na tym mu zależy. Do pracy też często zdarza mu się jechać w dresach tak jak na grille i różne imprezy w plenerze ze znajomymi, więc nie ma co uogólniać :) nie każdy chodzący w dresach i lubiący sport musi być kibolem i chodzić na ustawki