Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co o tym myśleć

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Ponad dwa miesiące temu uprawiałam sex w dni płodne, zrobiłam test i wynik był negatywny. Dostałam okres obfity, ze skrzepami, ale trwał tylko trzy dni, a teraz spóźnia mi się już około ośmiu dni. Nie wiem co o tym myśleć.Tyle się naczytałam o kobietach, które były w ciąży i plamiły.Możliwa jest ciążą czy może to tylko efekt stresu? Panikuję?

Gość gość
Nie panikuj tylko się ciesz ,że będzie bobas.

to nieodpowiedni czas na dziecko- facet mnie zostawił...

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość gość
wydaje mi sie ze nie jestes,poprostu miesiaczka sie przesunela ,bylam w ciazy biochemicznej-poczytaj troche o tym moze to jest wlasnie to..

Gość gość
mozna zajsc w ciaze w 2 ostatnich dniach miesiaczki?wszystko zostalo w srodku..

Gość gość
miałaś obfita miesiączkę, więc NIE JESTEŚ W CIĄŻY

nie wiem czy aż taką obfitą- była krótka trwała tylko 3 dni, a zazwyczaj mam około 5-6 dni i bywają intensywniejsze

Gość gość
możesz być

Gość gość
dwa miechy temu seks, poczym okres (lie dni trwal nie ma zanczenia wcale) test negatywny pozniej zero seksu i jakim cudem ty chcesz byc w ciazy? niepokalane poczecie???????????? :D

Gość gość
zrob test- bedzie negatywny mozesz zrobic 20testow jesli masz ochote i tez beda negatywne nawet na test z krwii mozesz isc i tez nie wykaze ciazy no ale kto bogatemu zabroni

Może panikuję, ale czytałam o kobietach które miały okres, a były w ciąży. Na dodatek okresu dalej nie mam...

Gość gość
nie wazne ze okres byl krotki wazne ze skrzepy byly - oznacza to ze nawet jak byla ciaza to juz po jablkach

Gość gość
nie okres w ciazy a plamienia a to znaczy ze plamienie ze skrzepami w ciazy i to tak wczesnej jest bardzo grozne!!! jedz natychiast na pogotowie!!!!!

czyli mam rozumieć, ze skoro miałam skrzepy to ciąża jest niemożliwa? W takim razie dlaczego okresu nie mam? Zawsze miałam regularnie ew. opóźnienie o jeden- dwa dni, ale nigdy nie tak długo. Po za tym zawsze kilka dni przed okresem bolała mnie brzuch, a teraz nie boli więc nie zapowiada się abym miała dostać miesiączkę.

Gość gość
tak. jesli byly skrzepy to niestety nici z ciazy bo macica ci sie wyczyscila i to porzadnie a ze pozniej seksu nie bylo ..... sama rozumiesz a to ze nie ma okresu, no coz na brak okresu moze byc mase przyczyn stres - piszesz ze sie rozstalas z chlopakiem .. hormony, a w zasadzie zaburzenia hormonalne choroba, leki, antyboktyki, oslabienie organizmu cykl ci sie przesunal i wiele wiele innych mozesz zrobic test ale na 99% bedzie negatyw idz do giekologa on napewno znajdzie przyczyne opoznienia okresu

Gość gość
czemu nie zrobisz testu? poprostu testu?? chcesz byc w ciazy zeby facet do ciebie wrocil???????????? zalosne i plytkie... :classic_cool:

Dziękuję za pomoc, uspokoiłyście mnie.

gość- 17.02.14 Chyba wyraźnie napisałam, ze to nie ODPOWIEDNI MOMENT NA DZIECKO więc nie chcę być w ciąży i nie chcę, aby facet do mnie wrócił.

Gość gość
taaa? a dziwnie wbrew logice i zdrowemu rozsadkowi doszukujesz sie na sile ciazy... pomono tylu okresow testow ciazowych i braku seksu nadal "obawiasz sie " ciazy...... zachowanie i podejscie typowej staraczki... co chce byc w ciazy 🖐️

Gość gość
Wale konia to ona nigdy nie zaciąźy