Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brał ktoś tramal?

Polecane posty

Gość gość

Jakie wrażenia

Gość gość
w kroplówce po zabiegu, nie bolało. znajomy brał przy nowotworze, coraz więcej potrzebował, silnie uzależnia bo to już krok do morfiny. A skąd Ci to przyszło do głowy?:)

Gość gość
Tramal nie uzależnia

Gość gość
jak chcesz zakończyć swoją linie życia to weź będziesz miał wrażenia tramal to jest lek o bardzo silnym działaniu przeciwbólowym podobnie jak morfina i jak sie przywyczisz a bedziesz poważnie chory to już morfina na ciebie nie zadziała a silniejszego leku nie ma a jak weźmiesz za dużą dawke lub masz problemy z sercem to skończysz tak jak napisałam wyżej

Gość gość
Tramal nie uzależnia??? Weź się puknij w głowę, mówię na przykładzie mojego znajomego, wiem co się z nim działo, wszystkie takie substancje uzależniają. Ponadto ja brałam leki nasenne stosowane przy depresji- na ulotce było że nie uzależniają-NA ULOTCE! A to nieprawda, miałam problemy, lekarka stopniowo zmniejszała mi dawkę bo po odstawieniu wszystko wróciło ze zdwojoną siłą

Gość gość
Moja matka bierze tramal od czasu gdy ucięto jej nogę i jakoś się nie uzależniła/

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Bierze tramal odkąd ucięto jej nogę i się nie uzależniła... yhy yhy. A mam pytanie, skąd to wiesz skoro cały czas bierze?????? Głupia istoto, objawy uzależnienia mają miejsce po odstawieniu. Zabierz mamie tramal.

Gość gość
"Moja matka bierze tramal od czasu gdy ucięto jej nogę i jakoś się nie uzależniła" hahaha czyli bez przerwy? to niech spróbuje nie wziąć to zobaczymy, czy się nie uzależniła

Gość gość
Właśnie głupota ludzi mnie zabija, nie rozumieją w ogóle pojęcia "uzależnienie". Przecież uzależnienie od leków objawia się inaczej niż od alko, nie chodzi się pijanym tylko potrzebuje bez przerwy, tyle samo, ewentualnie więcej, zależy jaki to lek, jak z psychiką itd, w każdym razie po odstawieniu jest duży problem.

Gość gość
tramal - sprzedam ! pittram@tlen.pl