Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka nigdy się mną nie interesowała i wyrzuciła z domu, a teraz chce pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Bo nabrala kredytow jak p******* i nie miala z czego splacic, komornik jej mieszkanie zająl i bedzie licytacja, jesli wplaci do konca miesiaca 30tys na poczet długu do banku to oni wstrzymają egzekucje z mieszkania i pozwola jej znow placic normalnie raty nie wiem czy chce jej pomoc, zawsze mnie traktowala jak smiecia, przy swoich kolezankach narzekala, ze po co jej bylo malzenstwo, dzieci, ze mogla zyc teraz jak krolowa a ma dlugi, męza dziada (moj tata odszedl od nas i mieszka na wsi), narzekala na mnie i brata, nigdy nie pochwalila tylko pretensje i porownywanie do innych, wyzwiska i obrazanie a gdy ja krzyknęlam na nią to kazala mi zamknac morde, zebym nie pyskowala a potem zaczela szlochac w kuchni i ryczec (zeby mnie chyba zmiękczyc ?) brat sie wyprowadzil po maturze, ja 3 lata po nim po prostu sie spakowalam gdy byla w pracy, rano jej powiedzialam ze wyjezdzam do krakowa a ona zebym byla na obiad na 17, w ogole nie iwerzyla. Nie odzywala sie do mnie pol roku, potem dzwonila ale nie odbieraam, w koncu sama przyjechala dalam jej adres i znow sie zaczelo, mowila mi co mam robic, zebym jej pozyczyla bo przeciez dobrze zarabiam a moj facet jest z bogatej rodziny to moze jej pozyczyc :O znow placz, znow chce bym to ja czula sie winna jej niepowodzen :(

Gość gość
wspolczuje. MIalem podobne sytuacja w rodzinie. NIe warto jej pomagac, sama jest sobie winna, jest dorosla i podjela taka decyzje a nie inna. Pamietaj ze jesli pozyczysz to spisz na papaierze umowe ze to pozyczka, nie bede padpisy itd, w razie czego. w moim odczuciu to jesli raz dasz to bedzie chciala wiecej, po drugie nigdy nie odzyskasz tych pieniedzy. Po 3 i tak sie wasz stosunek nie zmieni, jelsi myslisz ze kasa kupic jej milosc do ciebie czy szacunek. Ona zapomni o Tobie szybciej niz myslisz i pewnie wtedy jak tylko zrobisz przelew. TO Cie wyniszczy emocjonlanie. Przechodzilem przez cos podobanego. NIe warto.