Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululuaaa

mamusie jak maja na imie Wasi synowie

Polecane posty

Gość lululuaaa

witam , miala byc dziewczynka a na ostatnim USG wyszlo ze chlopiec I nie mam zielonego pojecia jakie imie dla maluszka

Gość gość
A nic Ci się nie podoba? Zupełnie nie masz pomysłu? no jak mają na imię... imion nie znasz?

Gość lululuaaa
oczywiscie ze znam , ale jak sie bylo nastawionym na dziewczynke to teraz jakos nie przychodza mi na mysl imiona dla chlopcow

Gość lululuaaa
Podoba mi się imię Alfons albo Lucek, Adolf też niczego sobie ale boję się, że będą się z niego śmiały dzieci :o

Gość gość
w którym tyg jesteś? miałaś prenatalne? Skąd taka pomyłka?

Gość gość
moi chłopcy to Antoś i Jaś

Gość gość
no własnie też jestem ciekawa skąd ta pomyłka, opiszesz nam ? Miałaś zwykłe usg czy 3d ?

Gość gość
G****ibór

Gość lululuaaa
22tydzien , w 18 na 3D powiedzial ze dziewczyna ze siusiaka nie ma itp , w Sb bylam na 3D I bardzo zauwazalny siusiak byl , mysial miesiac temu sie zakryc.

Gość gość
U mnie Damian

Gość gość
Jeju pomylka to pomylka, teraz wszystkie przyszle matki zastanawiaja sie czy i u nich sie nie pomylili. Mi tam od 12 tyg.mowili ze dziewuszka i urodzilam corke

Gość gość
He, a my się kłóciliśmy o imię dla dziewczynki przez 3 miesiące. Jak się okazało, że chłopak to decyzja zapadła w jeden dzień. Mamy Arturka. Ale podoba mi się również Adaś, Grześ, Rafał, Sebastian, Mateusz, Krzysztof i Piotr. To ostatnie najbardziej, a jest teraz mało popularne. Krzysiów też chyba mało jest.

Gość gość
myślicie, że jak u mnie w 18 powiedzieli, że dziewczynka i w 21 na 3d potwierdzili to mogę już kupować wyprawkę?

Gość gość
ja mam Aleksandra w drobnieniu Aleks

Gość gość
zapewne tak :)

Gość gość
Różne cuda się zdarzają, ale generalnie możesz. Swoją drogą, lepiej kupować uniwersalne. Zresztą te różowe ubraneczka z falbankami, serduszkami, kucykami i innymi... ami są do przesłodzone do porzygu, lepsze stonowane ubranka.

Gość gość
Tomek

Gość lululuaaa
hmmm ... ladnie :)

Gość gość
Kacper, Miłosz

Gość gość
moj ma na imie Aleksander, lubie jeszcze takie proste polskie imiona typu: Piotr, Tomasz, Bartek, Krzysztof, Wojtek, jedno z moich ulubioych to Adam

Gość gość
Fajne są imiona, które rosną wraz z dzieckiem. Tomuś/Tomeczek - Tomek - Tomasz, Piotruś - Piotrek - Piotr, Wojtuś - Wojtek - Wojciech itp. Przy tym klasyczne, ładnie brzmiące i w obecnych czasach wszędobylskich Antków i Stasiów niezbyt popularne.

Gość lululuaaa
A co myślicie aby poddać się aborcji i spróbować szczęścia znowu ?

Gość gość
My dajemy Nikodem

Gość gość
Nikodem... może jeszcze przemyślcie wybór.

Gość gość
mój syn ma na imię Damian, a jeśli trafi się w przyszłości drugi to będzie Robert :) też miała być dziewczynka i jak się okazało, ze jednak chłopczyk to mieliśmy spory problem z wyborem imienia ;)

Gość gość
Ja mam Wojtka

Gość gość
Mój jest Tomek

Gość Zuza75maj
Też myślałam że teraz urodzę dziewczynkę to było tylko przekonanie, mam już troje dzieci to moja czwarta ciąża. Usg wprowadziło mnie z błędu w 20 tygodniu :-)to chłopiec. Też mam problem z imieniem miał być Adaś to było pierwsze imię jakie mi przyszło na myśl gdy już wiedziałam ale sama niewiem. Podoba mi się też Marcel i Krzyś. Za 2 tygodnie mam mieć kolejne usg chcę potwierdzić płeć by już skompletować wyprawkę na pewniaka.

Gość gość
Co wy za głupie pytania zadajecie?? Czasami jądra zstępują do moszny dopiero po porodzie. Są nawet przypadki że po porodzie jest problem z określeniem płci. Narządy płciowe mimo iż wykształciły się w odpowiednim wieku płodowym mogły się po prostu nie uwidocznić.

Gość gość
Co wy za głupie pytania zadajecie?? Czasami jądra zstępują do moszny dopiero po porodzie. Są nawet przypadki że po porodzie jest problem z określeniem płci. Narządy płciowe mimo iż wykształciły się w odpowiednim wieku płodowym mogły się po prostu nie uwidocznić.