Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zzp9zzp

brak pęcherzyka w 6 tc.

Polecane posty

witam, lekarz na usg nie widział pęcherzyka ciążowego, zrobiłam test bhcg i wyszło 275,800 mIu czyli 5 tydzień, lekarka powiedziała, że to może być ciąża pozamaciczna i kazała przrzyjechać za tydzień , czy któas z Was miałą to samo?

Gość gość
Ciąża pozamaciczna albo po prostu młodsza. Regularne masz cykle?

Gość gość
Beta niska, przy tak niskiej becie mogło nie być widać pęcherzyka. Powtórz betę po 48 godzinach.

teraz przypada mi 6 tydzień, nie mam plamień czasami tylko zaboli mnie na dole brzucha... nie potrzebnie tak szybko poszłam na badanie teraz tylko się denerwuję..

Gość gość
Postaraj sie uspokoic.opisze ci po krotce jak to u mnie wygladalo.po pozytywnym tescie pobieglam do lekarza,wczesniej robilam tez bete. Przyrastalo ladnie,ale bez szalu. Lekarka zrobla usg dopochwowe. Pecherzyk byl, ale wygladalo tak jakby sie ,,odwarstwial'' od sciany macicy. Kazala sie nie nastawiac zbytnio na donoszenie, ale byc pozytywnej mysli. Pozytywnej...po takiej informacji, fajnie nie? Dostalam luteine bo pobolewal mnie brzuch jakbym zaraz miala dostax okres. Po dwuch tygodniach poszlam znowu, balam sie strasznie,a tam piekny zarodek z bijacym serduszkiem. Lekarka wygladala na zadowolona i powiedziala ze mozna sie juz xieszyc. Ale co ja przez te dwa tygonie czulam wiem tylko ja. Teraz lezy obok mnie i przysypia moj ,,pecherzyk'' i ma 7 tygodni i jest sliczna dziewczynka. Badz dobrej mysli, zycze ci z calwgo serca by u ciebie tez skonczylo sie happy endem:-)

Gość lululuaaa
u mnie tez nie było widać w 6 tyg a w 7 i kilka dni nie widział lekarz zarodka a 8 dopiero dojrzal bijące serducho :)

ależ wspaniała nowina, od razu zrobiło mi się lżej, jestem pełna nadziei, że jutro u mnie też będzie coś widać jestem teraz w 6 tyg.

Gość lululuaaa
nie martw się :) powtórz bete np. jeszcze raz po 48h , sprawdz przysrost bety o...

Gość zzp9
byłam dziś u lekarza, czyli tydzień później i pęcherzyk się znalazł:) Pani dr powiedziała, że to jest wczesna ciąża i stąd to opóźnienie:)

Gość gość
mialam podobnie. z kalendarza wychodzilo na 11tc a po usg dopochwowym okazalo sie ze to dopiero 9 tc. tez mam dlugie cykle i lekarz powiedzial ze dlatego takie opoznienie. ciaza bez niespodzianek termin mam na ta sobote :-)