Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaNieZaGruba

Zapraszam osoby ktore chca malo schudnac od ok 3 do 6 kg

Polecane posty

Gość JaNieZaGruba

Czy jest ktos chetny? Wszedzie tylko watki dla tych co chca schudnac 10, 20 kg. Ja potrzebuje niewiele zrzucic (niby niewiele ale jednak mam z tym problem:)), bo ok 3, 4 kg (5 kg byloby idealnie). Potrzebuje motywacji a wiadomo ze w grupie razniej:) od dzis zaczelam biegac i eliminowac slodycze ze swojej diety. Zapraszam do pisania

Gość JaNieZaGruba
Dodam, ze mierze jakies 155 cm i waze ok 55kg. Jeszcze kilka miesiecy temu wazylam 50kg ale troche mi sie przytylo:)

Gość gość
Ja też muszę CHCE zrzucić ok 5kg ale ostatnio mój tryb zycia mi na to nie pozwala.

Gość JaNieZaGruba
Gosciu a moze jednak da sie cos u Ciebie zrobic zeby schudnac?

Gość gość
Oj to Ja też właśnie 5 kg mam 165 wzrostu waga niestety po rzuceniu fajek urosła z 58 do 63 ale nie mam motywacji po 6 m-cach ćwiczeń na bieżni tylko mam mięśnie a waga stoi jestem zła:)

Gość JaNieZaGruba
Uuu 6 miesiecy cwiczen i na wadze nic mniej? A ja myslalam ze jak zaczne cwiczyc to szybko schudne:) a jak u Ciebie z dieta?

Gość gość
Jak już pisałam z moim trybem ciężko... Jak mam sesje to podjadam... siedze tylko i czytam... a mam 168cm i waże 63kg a jeszcze przed studiami ważyłam 55kg

Gość gość
Moj cel to tez jakies 5 kg zrzucic od dzis zaczynam z wami mam nadzieje dziewczyny. Mam 174 cm wzrostu i waze cos ok 65 na dzien dzisiejszy od dzis rzucam slodycze zamieniam je na owoce . Ogolnie wprowadzam mniejsze posilki

Gość gość
hej , ja mam 170 waga 58, i chce 3 kg i to z brzucha zrzucic reszta szczupla od jutra dieta razem z wami .

Gość JaNieZaGruba
To dziewczyny napiszcie jaki macie plan zeby zrzucic te zbedne kg. Jaka dieta? Jakie cwiczenia? Ja tak jak pisalam eliminuje slodycze i inne przekaski, do tego codzienne bieganie, wieczorem cwiczenia w domu i duzo wody.

Gość gośćKala
to ja też się dopisuje :) 168cm, 58 kg, chce zejść do 54kg co robię? wiec zero słodyczy, nawet nie słodzę herbaty, a pije dużo zielonej, nie jem smażonego, makaronów z sosami it więcej warzyw, gotowana pierś z kurczaka, owoce, dużo błonnika i ogólnie zdrowo, jakiś *******le z tym problem - 30 min dziennie na rowerku stacjonarnym, na tyle mam czas

Gość gośćKala
co to za gwiazdki haha miało być * jakiś sport ale z tym problem..