Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy w wieku 17 lat do 19 lat

Polecane posty

Gość gość
Bękart będzie ZAWSZE powodem do wstydu, jakby mi córka chciała przynieść do domu bękarta to bym pognała na 4 wiatry. Niewiarygodne co się teraz promuje, i na co powstają takie bzdurne programy jak nastoletnie matki? Co mam im brawo bić? Pieniądze nabijać za oglądalność? Niedoczekanie. Nie będę nigdy popierać nastoletnich ciąż bo wstyd i hańba. Pomyslałyście o swoich rodzicach co im robicie? Czy tylko o swojej d***e w pijackim upojeniu?

Gość gość
Ty stara naucz się pisać najpierw.

Gość gość
Takie cwane jesteście, to napiszcie jakie problemy, co za hańbę i wstyd ściągnęłyście na rodzinę. Jesteście tak głupie, że dałyście się zapłodnić, zazwyczaj byle przygłupim gnojom i cieszycie się z tego. Pomyślałyście o rodzinie,o rodzicach, rodzeństwie, czy nawet tym bachorze, ale tak na poważnie? Na prawdę wierzycie w to, że ktoś tego bachora akceptuje? Nie, to tylko tolerancja, przecież nikt mu łba nie ukręci i każdy będzie grał swoje role - babci, dziadka czy cioci, bo tak, niestety trzeba.

Gość gość
No tak, żadna małoletnia szmtex nie odpisze, ani jej rodzina, bo bawią bękarta.

Gość gość
do ksiazek a nie rozkladac nogi

Gość gość
gdyby ktoś mnie poprosił na chrzestna takiego dziecka to bym odmówiła bez mrugnięcia okiem, wstyd i hańba takie coś trzymać do chrztu

Gość gość
Powiem wam,ze ja ogladam te nastoletnie matki.z ciekawosci. Nie dosc ze to glupie jak but,to jeszcze maja wady wymowy!!!od razu widac,ze rodzice mieli ich w 4literach,bo nic z tym nie robili.wlasne dzieci mieli w nosie.wiec niunie machnely sobie dziecko,zeby zaspokoic pragnienie milosci.zeby ktos kochal je bezwarunkowo. Zal mi tych nastolatek w ciazy.bo te.ciaze to niemy krzyk o milosc,zrozumienie i bezwarunkowa akceptacje.

Gość gość
dokladnie. a ci ich konkubenci pozal sie Boze, przeciez toto zdania po polsku sklecic nie umie..

Gość gość
http://www.ankietka.pl/ankieta/136343/wiedza- przyszlych-rodzicow-na-temat-inwazyjnej-inieinwazyjnej-diagn ostyki-prenatalnej.html Bardzo proszę przyszłe mamy i Waszych mężów, partnerów o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Z góry dziękuje za pomocusmiech.gif

Witam! Przygotowuję program tv, do którego chcę zaprosić nastoletnie dziewczyny, które obecnie są w ciąży i oczekują przyjścia maleństwa na świat. Chcemy porozmawiać z przyszłymi młodymi mamami na temat macierzyństwa w młodym wieku. Zainteresowane przyszłe mamy proszę o wiadomość na adres: pp2013@gazeta.pl