Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy w wieku 17 lat do 19 lat

Polecane posty

Gość gość

Jak was otoczenie traktuje. Jak w szkole? Jak żyjecie?

Gość gość
Jak mlodociane koorewki ;) ...

Gość gość
Czemu obrażasz?

Gość gość
widać na mtv jak żyją ,Patologia ,ogólnie jestem daleka od określania kogoś w ten sposób ale wiek ten nie jest to wiek na rodzenie dzieci .

Gość gość
Ale kazdy jest inny

Gość gość
dziewczyny jak urodzilyscie dzieci lub jestescie w ciazy i nie usuneliscie jej to wielkie uklony, jestem pelna podziwu jak godzicie szkole,macierzynstwo itd tyle sie teraz slyszy o nieodpowiedzialnych mlodych mamach,mama ktora zalozyla ten temat napewno nie jest obojetna na swoja pocieche,nie sluchajcie zlych komentarzy na wasz temat bo to nie oni tylko wy te dzieci wychowujecie napewno dacie rade w dalszym zyciu :) powodzenia !

Gość gość
Jestem autorką i mam 18 lat i 16 tg ciąży i z wszystkim daje radę:)

Gość gość
czy w ostatni dzien miesiaczki mozna zajsc w ciaze ?

Gość gość
tak

Gość gość
"ze wszystkim daje rade" ? :D :D :D a z czymze takim musisz sobie dawac rade? z odrobieniem lekcji? :D wyje :D

Gość gość
Dużo mam obowiązków ciaża i szkoła

Gość gość
ojejku.

Gość gość
A ja mam 19 lat i jestem w 7 tyg drugiej ciazy :)

Gość gość
Szczerze? Zatłukłabym taką, dlatego, że mam niestety takowe szmacisko we własnej rodzinie. Szkoda że nie jestem młodsza, bym dostała poprawczak lub śmieszne zawiasy, a tak to widzę męczarnię, wstyd i hańbę moich rodziców i moje problemy.

Gość gość
te "teen mom" to wstyd i hańba dla ich otoczenia i rodziców, musza się wstydzić że ich córa przyniesie do domu bękarta z reguły ojciec nieznany. Nie mogłyście usunąć czy się zabezpieczyć?

Gość gość
takie dziecko nastolatki jest biedne, wszyscy wytykają je palcami że z kur/estwa wyszło

Gość gość
Taka. Prawda,jak mozna zostac matka w wieku 17 lat skoro same sa jeszcze dziecmi,bez wyksztalcenia,myslace o zabawie, ech,szkoda mi takich wpadek

Gość gość
Ta szmata miała 16 lat jak urodziła, do tego złodziejka.

Gość gość
Zwykłe zdziry bez szkoły, co one dziecku przekażą? To że można zdejmowac majtki dla każdego co się nawinie? Załosne

Gość gość
A ty co przekażesz swojemu? Zawiść, jad i kołtuństwo? Skąd wiesz, że "zdejmowały majtki każdemu", do łóżka z tymi dziewczynami chodzisz, czy co?

Gość gość
Urodziłam jak miałam 19 lat. Mam bardzo dobre życie i śmiem twierdzić ze lepiej mi się powodzi od tych "starych" co rodziły przed 40stka.

Gość gość
Nie trzeba być materacem żeby stwierdzić że laska przed 18 chodząca z balonem to zwykła d***** spodziewajaca się bękarta. szkoda rodziców takich "cnotliwych" panien bo tylko wstydu się najedzą za ciążatą

Gość gość
Ale jak bez szkoły?? Mam skończone technikum i to o bardzo dobrym profilu - weterynaryjnym . I pracuje w zawodzie i to za granica! Widać wasza wyobraznia jest baaardzo płytka.

Gość gość
prawda jest taka, ze młodociane matki sa obiazeniem dla swojego otoczenia.Nie macie szkół pokonczonych, nie pracujecie, jestescie na garnuszku najczesciej rodziców u ktorych mieszkacie po katach. Nie obrazam Was, ale taka jest prawda, pakujecie sie w gowno majac 17 lat i dzieci w drodze. Nie jestescie w stanie tego rozsadnie osadzic, bo w tym wieku czlowiek jest zazwyczaj zbuntowany i uwaza, ze reszta swiata gowno wie. Takie przemyslenia przyjda duzo duzo pozniej, co nie oznacza ze bedziecie zlymi matkami dla swoich dzieci. Natomiast jestescie zlymi zonami czy corkami dla mezow, rodziców

Gość gość
Nie no nasze cudowne rodaczki.. plujace jadem i zawiscia, a skąd jedna z drugą wie jak powstało te dziecko? o mnie Też tak mówiono, urodziłam w wieku 16 lat dziecko pochodzące z g****u! i tez takie epitety na mnie wieszano. Ludzie.. trochę zrozumienia dla innych ludzi.. Każdy pod każdym dołki kopie.. to jest dopiero żałosne. teraz mam 20 lat, cudowne dziecko i wspaniałego męża.

Gość gość
Nie no lepiej jak by usunęły ciążę nooo. A wpadka każdemu może się trafić. I tak dla mnie najbardziej zalosne są baby które "wpadają" po 40stce i zala się na forum.. To jest dopiero "odpowiedzialność" no tak .

Gość gość
nie ściemniaj, nikt by się z tobą nie ożenił gdybyś miała dziecko z g****u, takie można usunąć, ale niezłe prowo spoko

Gość gość
młodociane powpadały po rozkładały giry mając zerowe pojęcie o antykoncepcji (stąd ta wpadka przecież), a potem sobie każą pomniki budować bo URODZIŁY!! ja tu nie widze nic do chwalenia się, raczej powód do wstydu.

Gość gość
"bo rozkładały" miało być

Gość gość
Wstydem jest "wpadać"po 40stce i mieć bachora z downem . Stare się zabezpieczać nie umieją.kropka.