Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekkkss90

czy to coś ZNACZY

Polecane posty

Gość alekkkss90

Czesc ! Od 2 miesięcy nie jestem z dziewczyną bo się rozstaliśmy .. raz się spotkaliśmy na kawie ale nic z tego, drugi raz przyszła po swoje rzeczy do mnie, trzeci raz ja po swoje rzeczy do niej ... między odbieraniem tych rzeczy próbowałem wyciągnąć ją jeszcze na miasto i do teatru .. odmówiła mówiac ze nie ma czasu i ze nie moze... ostatnio jak byłem u niej po swoje rzeczy zachowywała się zupełnie inaczej, była dla mnie miła itd. wiec 2 dni temu zadzwoniłem do niej ponownie czy nie chce iść ze mną w tyg. do teatru na zupełnie nowe przedstawienie ? powiedziała ze śr ma zajętą już ale w czw. moze iść .. jak myślicie ? czy ona zdaje sobie sprawę z tego ze jak się zgodzi ze mną iść do tego teatru to jest równoznaczne z pierwszym krokiem do odbudowy i ze robi mi poprzez to nadzieje ?

Gość gość
to nieistotne czy zdaje sobie sprawę, bo ona nie odpowiada za Twoje fantazje i za to co sobie wmawiasz, może iść tylko koleżeńsko

Gość alekkkss90
chodzi o to ze na pstatnim spotkaniu sama wspomniała ze by moze się przeszła do teatru bo wtedy nie mogła ... i powiedziała ze ostatnio ma takie chwile ze płacze i ze jak robiła ciasto(którym mnie poczęstowała) to ryczała bo jakoś tak sentymentalnie jej się zrobiło ... i co ja mam o tym myślec ?

Gość gość
boże, zachowujesz się jak baba..... będziesz teraz przeprowadzał typowo babskie analizy? wez sie ogarnj

Gość gość
myslec mozesz co tylko chcesz ale jak chcesz znac jej zdanie toooooo moze spytaj :)